Tuesday, December 11, 2012

Седмично послание на Хиларион 9-16 декември 2012г.
Възлюбени,

Енергийните нива продължават да се изграждат и повечето от вас изпитват много приемане на тази невероятна помощ от по-висшите реалности и измерения. Вашата индивидуална светлина нараства в по-голям радиус, отколкото някога преди и тази Светлина е катализатор за пробуждане на тези в близост до нея. Поставянето ви на планетата не е случайно, защото вашата Светлина и Светлината, преминаваща през вас, е необходимо да се задържи, закотви и излъчи във всички посоки, за да се включи в унисон с другите канали, така че да има мрежа от Светлина около света.

Ежедневно установявайте връзка и вътрешен диалог с Висшия си Аз и се стремете към по-голямо съответствие с нежния и любящ вътрешен глас. Независимо от това, което може да излезе от вашата човешка външна личност, знайте, че в основата на вашата същност всичко е приведено в съответствие с предстоящите събития, които ще се случат. Вие сте тук на тази планета, представлявайки човечеството като канал за най-доброто на всички. Тъй като всеки от вас изпитва повече припомняне на истинската си природа, вие ще се приведете в съответствие с другите от същата честота и вибрация по кристалната решетка, тъй като тя се възстановява по мощ и сила през следващите дни.

Светлината, която държи всеки един от вас, ще позволи на тези около вас да осъзнаят по-големите Космически събития, които се разгръщат. Позволете си радостта от това пътуване и се предайте на подтиците на сърцето си. Освободете всички тези неща, които ви възпрепятстваха от обединение в Единство с по-висшия си Аз и бъдете отворени за прозренията, които идват при вас. Когато се фокусирате върху качествата на духа на Любовта във вас, ще се случи по-голяма трансформация в собственото ви съзнание. Това ще отвори канали на откровение и познание на по-голямата цел на ситуациите във вашия живот, които всеки един от вас е изпитвал.

Именно чрез действителния опит да сте в човешко тяло през тези времена се случва по-голям растеж на душата и не само за вас, но също и за развитието на масите от пробуждащо се човечество, което се включва в общение на по-високите нива. Всички ще бъдат докоснати от Духа в съответствие с нивото им на разгръщане и разбиране. Всяка частица живот ще изпита енергийно и вибрационно извисяване и това ще помогне за отваряне на полета от по-големи потенциали и възможности за всички. Това, което е най-важно за всяко Същество, е да се вглъби и да позволи на Духа да извърши магията си във вас.

Тъй като вие създавате заедно новия си свят, ще откриете, че всички различия изчезват в междуличностните ви взаимоотношения и се проявява по-голяма хармония, мир, приемане и толерантност. Честотните нива на радост в сърцата на всички на планетата ще позволят на всички да се придвижат напред в единство и сътрудничество. Старите начини повече няма да бъдат подкрепяни от новите енергии, които преобладават. Вървете в радост, мир и добра воля и знайте, че благословиите на Вселената ви обграждат.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno

©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони