Sunday, December 2, 2012

Седмично послание на Хиларион 2-9 декември 2012г.
Възлюбени,
Продължете да работите по вашите дисциплини и не залитайте. Има много неща, които се развиват в света около вас и е важно да останете заземени и в мирно центриране. Вашата индивидуална Светлина се разширява ден след ден и влияе на тези около вас. Вие не виждате това, но е така. Вие сте катализаторите на промяната просто чрез вашето присъствие, когато вървите по пътя си на Земята ежедневно и следователно оказвате влияние повече, отколкото някога можете да разберете, вашата Светлина е толкова ярка и сияйна. Онези, които изпитват вашата Светлина, са подтиквани към интроспекция на собствения си живот и начин на съществуване.

Ще има много Светлинни дейности през този месец по целия свят, а това е издигане на потенциала за Човечеството по всички възможни начини. Това е време за обединение в голям брой, за де се отворят вратите на по-високите измерения и по-големите възможности, които те представят на Човечеството и на Земята. Ние сме възхитени от вашите намерения да сте част от този важен и ключов момент в циклите на времето. Открийте дейностите, който са в най-голям резонанс с вас и направете така, че вашите намерения да са за най-доброто на всички.

Продължете да търсите в сърцето си отговорите, които може да търсите. Вашите Висши Аз се приближават все по-близо до вас и ви водят. Това е време на подчиняване на желанията на света в порядък, за да бъдат приведени в съответствие с този по-голям аспект от вас. Много промени и усещания ще продължат да се случват във физическите ви тела, тъй като вие преминавате през промяната на вековете и собственото ви съзнание. Някои от вас може да чувстват сърцебиене, промяна във врата и болки, които всеки ден се изместват в други области на телата ви. Това е част от трансмутацията, която настъпва и е нещо, което трябва да бъде понесено от всички.

Поддържайте в себе си пространство на най-голяма надежда, мир, любов и радост. Бъдете носител и вместилище на тези по-висши енергии. Като Фарове Светлина и проводници за донасянето на Космическите енергии, които преминават през вас в ядрото на Земята, вие осигурявате безценна служба на Божествения План, който сега се разгръща. Останете спокойни и всичко ще е наред. Не забравяйте да пиете още повече чиста вода, за да не се обезводнявате и да помогнете за канализирането на енергиите, които преминават през вас. Да ядете всеки ден храни, които съдържат голямо количество пресни плодове и зеленчуци и осигуряват добавки като спирулина и хлорофил е от изключителна помощ за правилното хранене на човешките ви системи в тези времена.

Поддържайте любовта на нашия Творец дълбоко в съществото си и знайте, че всичко се развива, както трябва в собствения ви живот. Отчитайте благословиите си и търсете синхронизации, които се случват и ви показват, че сте обичани безкрайно във всички отношения. Онези, които ходят по тази Земя с чисто сърце и ум няма да имат притеснения по време на случването на промените. Ще има момент на по-голямо разбиране и разбиране, което идва за вас. Стойте в Светлината си.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони