Sunday, December 30, 2012

Седмично Послание на Хиларион 30 декември – 6 януари



Възлюбени,

Въздухът е жив с удивление и магия. Прониква чувство на очакване, че идва нещо чудесно. Вие пристигнахте в дестинацията си и сега се установявате там. Промените във вас и в личния ви живот се случват повече на фините планове на вашето Същество, а не са драматични промени в цяла нова реалност. Това е както трябва да бъде, така че тези, с които пътувате в това приключение, да имат време да забележат разликата и да осъзнаят, че се е случило нещо неразбираемо.

Тези промени се случват непрекъснато с всеки един от вас. Има ритми и вълни към приемането на енергии, така че да може да се проведе асимилиране преди следващото попълнение. Станете наясно с приливите и отливите на тези процеси в тяхното случване и това ще ви помогне да знаете кога да очаквате вече известните симптоми на активиране и асимилиране. Слушайте тялото си през тези моменти и следвайте вътрешните си импулси. Много от вас изпитват повишена сънливост през деня и ще ви е от помощ да почетете това чувство като легнете или седнете тихо за кратко, за позволите да се случи интеграцията с относителна лекота.

Процесът, в който сте сега, прилича на стадия на пашкула от жизнения цикъл на пеперудата. Случва се по-голяма интеграция в по-високите аспекти на вашата Божественост и това ще изиска употребата на всичките ви сетива и по-специално на интуитивните ви способности. Вие се научавате да следвате вътрешните подтици на сърцето си вместо да слушате непрестанното бърборене на ума ви, който се стреми да запазва контрол над притежателя си, което ви държеше в робство от векове. Може да има периоди на голям дискомфорт и да се появят необясними страхове. Наблюдавайте мислите, които излизат и ще разберете, че опитите ви от миналото, които вече са изпитани и сега са отминали, шестват пред вас за окончателен преглед.

Просто гледайте и позволете и признайте, че тези опити ви помогнаха да стигнете до мястото, в което сте сега. Именно тук вие действително научавате кои сте. Оценената с времето поговорка”познай себе си” сега има голямо значение. Всички вие сте в процеса на разделяне на това, което в действителност сте (божествени) от всичко, което не сте, за да се стигне до по-голяма вътрешна хармония. Този инкубационен период варира във всяка личност, също както осъзнаването настъпва при всеки. На всяка душа е представена възможността да разпознае всичко, което повече не работи за нея и да създаде нов модел, който да следва, който ще я отведе в новата посока, която душата иска да създаде.

Дайте си този опит без осъждане или съмнение, защото всичко, което изпитахте, беше необходима част от вашето разгръщане. Преди всичко, Скъпи мои, обичайте себе си безусловно, с всичките си лични странности и модели за изразяване. Има дар във всичко, което преживяхте, за себе си и за тези около вас. Освобождаването на модел на поведение, който вече не ви служи, ще ускори новото ви пътуване в непознатата територия, която стои трогателно пред вас. Обичайте се взаимно както Цялото ви обича, както ние ви обичаме. Всичко това е добро!

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno

©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони