Thursday, December 6, 2012

Архангел Михаил чрез Рон Хед, 04.12.2012


light12 
 
Spanish        Portuguese
Michael
Така е постановено от вашия Създател и така ще бъде

Ние говорихме чрез всичките ни надеждни канали  за изчистването на вашите стари страхове и болки, скъпи приятели. И въпреки това, макар че знаем, че сте чели тези съобщения, виждаме как продължавате да се идентифицирате със ситуациите, които носят тези енергии. Тези неща не сте вие. Те ви заставят да изпитвате стрес, мъка и безпомощност, когато ги виждате като част от себе си, като част от живота си.

Моля ви, разберете, че това вече не е така и фактически никога не е било. Това са само събития, които сте преживели, уроци, които сте решили да усвоите. Оставете ги да си отидат. Те възникват сега, само за да направят товара ви по-лек, така да се каже. Позволете си да видите, че те не са част от вас, и им позволете да заминат към светлината.

Както по-рано ви убеждавахме, вие може би ще поискате да им благодарите за помощта, която са ви оказали, за да достигнете сегашното ниво на вашето разбиране. Но не се идентифицирайте повече с тях. Пуснете ги да отлетят, в балон он светлина. Пуснете ги надолу по течението в хартиена лодка. Използвайте каквато и да е картина, която ви харесва. Но не си позволявайте повече да се включвате в драмите, които те носят във вашите умове или във вашите сърца. 

Ние знаем, че вие можете да чувствате, как това ви отслабва и ви тегли надолу. И не се вълнувайте, че това ви сдържа от вашите приети намерения да вървите през вратата, която се приближава. Това няма да се случи. Затова се избавете от душевните страдания и вземете управлението в свои ръце. Позволете им да си отидат. Кажете им “вървете си”! Намерете мислите, думите, които работят за вас.

Започнете да разбирате, че вие сте създателят на вашата вселена, една от безкрайния брой вселени, която е ваша. Ние знаем, че много скоро всичко това ще е в миналото, въпреки че вие като че ли понякога не чувствате това, което се приближава. Но ние ви казваме отново, то е на прага ви. Почувствайте го и превърнете това време в празник. Ако около вас има хора, за които се притеснявате, разберете, даже въпреки това, че те изглежда не разбират или не се интересуват от това, те са потопени в същото поле на безусловна любов, както и вие. Това в един момент ще донесе желания резултат. Това е постановено от вашия Създател и така ще бъде.

Поставете си за цел да бъдете фар, към който те могат да се обърнат. И нека тази цел да внесе спокойствие в сърцата ви.

Днес ние отново виждаме, как мнозина от вас чувстват нарастващия поток от светлина и любов. Ако чувствате, че искате да танцувате и да празнувате, правете го! Но запазете малко енергия, скъпи приятели, защото предстоят още много неща. С любов вървим редом с вас. Хубав ден!

Превод: Лусесита

Copyright © Ronald Head. Всички права запазени. Можете да копирате и разпространявате този материал, само без изменения и с препратка към
http://oraclesandhealers.wordpress.com/.

Източник: http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/12/04/it-is-the-will-and-decree-of-your-creator-and-it-will-be-channeled-by-ron-head/

http://forumlight.ru/ron-head-t357-60.html?sid=82d04687f5e152c13d571e7cfe0b2dae

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони