Wednesday, December 19, 2012

Мисия Инструктаж Аврора - Пирамидите на Марс – 8 - 15 декември 2012 г. - чрез Многоизмерния океан Публикувано на 8-ми декември 2012 г. от Лаура


Здравейте приятели,

Сънят на Лаура като принос за 8-ми декември

Ние се върнахме!

Направих пътуване завръщане на Аврора снощи до Марс!

Аз всъщност имах невероятно изживявания снощи. Върнах се в планетите, които са мой дома (отново!! Хаха). Аз се запознах с част от живота си на моята родна планета, а след това бяхме на борда, като пътувахме за кратък период от време (както обикновено).

Ние скочихме до Марс, където ми беше показан част от живота ми на тази невероятна планета.

Бяха ми показани много пирамиди на Марс. Те са по-високи и имат по-остър ъгъл от тези на Земята.


По времето, когато ми показваха част от моите минали животи на Марс, ми бяха показани пирамидите там отново и отново, и много и много от тях бяха разпръснати из цялата планета. Бяха ми показани много от моите животи там, на различни места, и как работех с технологията на пирамидата. Повечето от тях бяха покрити отчасти с растителност. Зелените растения ги покриваха във форма на възходяща спирала, като оставяха непокрити големи площи със злато.

Тези пирамиди бяха покрити със злато като материал, някои блестяха и събираха слънчева енергия, ми се струва. Други пирамиди имаха различна роля.

Беше ми казано, че животът, какъвто го познаваме сега на Земята е илюзия и реалността няма нищо общо с това, в което нашите правителства искат да мислим и вярваме.

Беше ми казано, че в най-близко предстоящо време, ние всички ще узнаем истината, реалността на извънземения живот, ние ще си припомним нашите минали животи, включително и собствения си животи на други планети с други цивилизации.

Беше ми напомено за една книга, която прочетох преди около 15 години, която се нарича: "Животът е реален само тогава, когато съм и аз" и ми казаха, че това е времето, което е пред нас сега. Казаха ми, че ще имаме пълно знание за това, какво означава това заглавие и каква е реалност. Ние ще преживеем настоящето сега в Нов момент, и ние ще знаем всичко, което трябва да се знае.

Мисия Инструктаж

През следващата седмица, ние всички ще предприемат пътуване назад във времето и ще изучим историята на нашия собствен живот и опитности на други планети главно и на древните цивилизации.

Налице е силна нужда да се свържем с тази част от себе си, която беше спяща в продължение на много дълго време. Ние трябва да знаем кои сме и защо сме тук на този етап.

Процеса на пробуждане за екипажа и гостите ще се изтъкне, от сега нататък, така че наистина можем да се събудим за целите на превъплъщенията в материалния свят.

На преживяванията като тези между това да бъдеш физически буден и светът на сънищата, ще трябва да се отдаде повече и по-голямо значение, както ми беше казано от Аврора и Адриал.

От практическата страна, ние ще работим с нашите братя от Вътрешния Марс. Някои от нашите приятели и семейство все още живеят там, под повърхността. Част от нашия вид остана на Марс, когато решихме да колонизираме Земята и участвахме в създаването на напълно подходящ за хората живот. Това е следствие от повърхността на Марс и влошаване на атмосферата. Този процес не се е случил бързо, но с течение на период наближаващ хиляда години.

Така че ние имахме време, за да тераформираме Земята напълно и да я направим подходяща за живеене за хората и животните.
 
Другите сред нас предпочeтоха да останат на Марс и изградят подземен свят, докато ни чакат да се завърнем от Земята в някакъв момент в далечното бъдеще.

Така че ние ще се съберем отново по време на нашите полети мечти с нашето семейство от Вътрешния Марс. Ние ще работим с тях на реактивиране на повредените или заспали пирамиди там.

Предвижда се, че Марс трябва да възобнови домакинството си за приема на нов живот, малко след Възнесението. За тази цел, нашият екипаж ще работи върху това, да направи планетата обитаема отново на повърхността му, като се започне от по-висшите измерения. Така че някои от нас ще работят отново за тераформиране на Марс.

Пирамидите там също работят във връзка с пирамидите на Земята. Не е случайно, че все повече и повече и по-големи и по-големи пирамиди се намират на Земята.
 
Други сред нашия екипаж ще направят подобна работа на реактивиране на земните пирамиди и тяхното възстановяване в пълен режим на тяхната функционалност. Новите членове на екипажа, които идват от много далеч са специализирани в този тип работа за реконструкция, като се започне винаги от по-висшите измерения. След като по-високите измерения са в девствена форма и функция, тогава тези енергии ще се материализира в нашата реалност.

В действителност другите сред нас ще обединят усилията си с екипаж на други кораби и ще извършат подобна работа на други планети в нашата слънчева система: Юпитер, Сатурн, Нептун, Уран, Плутон, Меркурий, Венера. Тази работа няма ще бъде с човешки същества, които нямат съществуващи проблем и които работят в тези атмосфери на планетите на тяхната повърхност и вътре в тях. За тези от нас, които желаят да се направи това, ще бъде даден пълен инструктаж на борда на Аврора от екипажа, с който те ще работят от други кораби.

Всички пирамиди, без значение от планетата, са изградени с основна специфична цел. Всички те имат и излъчват уникален специфична енергия. Всички те имат своя отпечатък. В допълнение към основната си функция, те могат да бъдат настроени да работят в екип с други пирамиди. Много от тях могат да отворят врати, портали, порти в разнообразни и високи измерения и също получават енергия от тези измерения, които сами ще се влеят над планетата.

В древни времена, пирамидите са били почитани и обичани. Те носели защита на районите, които те защитавали и на техните жители. Те са източник на любов, радост и благоденствие. Те имали много различни приложения, които свещениците можели да контролират. Те били подобни на нашите църкви, храмове, крепости. Те били също  източници на бяла и чиста светлина на Вселената и също били използвани за лечение, енергетия, йонизации и торене на земята и регулатори на климата. Някои култури дори са ги използвали като кино екрани!! (-_-).

Като такива, те също биха могли да контролират живота и смъртта, да доведат души в превъплъщения и да помагат на душите да напуснат своите въплътени планети. В допълнение към тези функции, те имат много, много други функции, които дори не мога да започна да обяснявам тук.

Пожелаваме ви супер полет на мечтите, дами и господа! Моля също така да публикувате мечти и споделяте своя преживявания за седмицата на 8 декември до 15-ти декември по-долу.

Лора и новия екипаж на Аврора

Превод:Helis


http://multidimensionalocean.wordpress.com/2012/12/08/mission-briefing-aurora-mars-pyramids-8th-15th-december-2012-aurora-dreamflights-2-0/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони