Friday, December 28, 2012

Проявяващата се Епоха на Светлината
Дългоочакваният космически портал на 2012 премина и ние се намираме в светлината на цял нов набор от космически цикли. Порталът премина мирно. Единствените големи щети са нанесени върху репутацията на онези, които създадоха глобалните прогнози за бедствия.


21 декември 2012 е важна повратна точка в еволюцията на човечеството. Енергиите на Земята направиха значителна стъпка нагоре, сега, когато новите цикли изгряват. От тук нататък, космически цикли ще бъдат в новата си, положителна готовност за изграждане и вече няма да се сриват. Поради това, сега можете да разчитате на един много важен факт ...
Всичко положително, което вие създавате, сега ще се разгърне по-лесно.

Вашето бъдеще в епохата на Светлината
Сега се подгответе за зараждащата Епоха на Светлината. Дошло е времето да прегърнете следващия етап от разгръщането си като духовно същество. След като изоставите мисленето на Старата Реалност и свикнете с работата в центъра на съзнанието-сърцето по време на вашите медитации и в ежедневието, вие сте готови да научите тайната на бързото духовно развитие.


На първо място, тази тайна може да изглежда като парадокс. Например: Не е толкова важно това, което правиш за собственото си развитие, а това, което правиш, за да помогнеш на другите. Духовното служение на другите, носи незабавно отражение от постоянно присъстващото огледало на живота и ви кара да преминете автоматично в балансирано и добро състояние.

Същият принцип се прилага както във физическото, така и в духовното служение. Физическият просперитет идва като реакция от физическото служене на другите по по-добър начин. Духовното развитие идва като реакция от помагатето на другите в духовните начинания. За щастие, със знанието, което сега имаме, духовното служение за света, никога не е било толкова лесно.


Светът плаче за помощ и изцелиние по безброй начини. Невежеството, ненужното страдание и борбите са всички симптоми на останалата част от реалността на Старото Съзнание в света.

Чрез духовно учение и изцеление, ние помагаме на другите.

Духовно служение отива отвъд, получавайки само светлина и вдъхновение като продукт от вашите медитации. Давайки тези енергии, вие създавате ефект на самостоятелно запълване, който ефект се натрупва и резултатите в себе си стават все по-вдъхновяващи.


Новата 2013 година е само след седмица. Космическите цикли яздят с вас. Ерата на Светлината се проявява. Въпросите, които са важни за хората в тази епоха на преход са такива, като тези:

"Какво мога да направя, за да гарантирам благосъстоянието на себе си и своите близки?"

"Какъв всъщност е смисъла на живота?"

"Как мога да отговоря на духовния копнеж, който чувствам?"


През новата година, ние ще ви помогнем да помогнете на другите да намерят себе си в това време на голяма промяна и трансформация, така че очаквайте този бюлетин и се уверете, че ще предадете настоящата добра новина на приятелите си.
Източник


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

http://www.самосъзнание.com/2012/12/the-emerging-age-of-light.html

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони