Thursday, December 13, 2012

Архангел Михаил чрез Рон Хед, 12.12.2012

Бъдете единни. Както днес, бъдете единни
 
Photo by Gretchen Wild Iris Hermey
Photo by Gretchen Wild Iris Hermey
Spanish          Portuguese
И сега, любими мои приятели, тези добри новини, които ви обещах миналия път. Това съобщение ще е за това, за което, сигурен съм, вие се досещате. Но въпреки всичко, позволете ни да повторим още веднъж.

Най-накрая, след няколко хилядолетия, вие стоите на прага на отдавна обещаната епоха, в която ще останат назад всички войни, гняв, бедност, страх и другите негативни състояния, които ви преподадоха уроците, които искахте да научите. От днес нататък ваша единствена цел ще стане повишаването на вашата осъзнатост, разбиране и приемане на Божествената Светлина. Вие ще станете най-изтъкнатите учители, защото вие, както казвате, "бяхте там и го направихте”.

Вие ще откриете, че следващият период, от днешния ден до 21 декември, ще ви донесе огромно увеличение на светлината и на вътрешните промени, ако вие позволите това. Това ще е много по-голямо от преди, но би трябвало да е много по-лесно за вас да се адаптирате, защото сега вие сами можете да видите, накъде ви води това. Много малко от вас все още имат някакви съмнения.
Искаме да ви кажем също, че вашите колективни молитви и медитации, които извършихте и които продължават и сега, създават невероятен взрив от любов и светлина по целия ви свят. Ние изразяваме нашето най-дълбоко уважение, възхищение и благодарност за всичко, което направихте и продължавате да правите. Безбрежно море от промени беше активирано най-вече благодарение на вас, скъпи мои.
Приемете се за достойни за всичко това, което ви обещахме. Освободете се от вашите съмнения и чувства на вина, и приемайте. Учете се да приемате. Ние не можем да ви наложим насила блестящо бъдеще. Затова по различни начини се фокусирайте върху желаното от вас бъдеще и го приветствайте с благодарност, и тази енергия най-накрая ще позволи това бъдеще да дойде при вас. Позволете на нас да се погрижим за това, как това ще се случи. Ние сме много добри по тази част. В действителност, вие вече свършихте най-трудната част. Нека сега да довършим работата.

Във вашия свят днес се усеща чувство на възторг и празник. Потопете се в това чувство и вижте, как то се разпространява към всички онези, чиято ситуация все още не им позволява да го почувстват. Бъдете единни. Както днес, бъдете единни.

Приемете нашата най-дълбока любов, скъпи души. Хубав ден!
 
Превод: Лусесита


Copyright © Ronald Head. Всички права запазени. Можете да копирате и разпространявате този материал, само без изменения и с препратка към http://oraclesandhealers.wordpress.com/.

Източник: http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/12/12/be-one-as-of-today-be-one-channeled-by-ron-head/#more-2352

http://forumlight.ru/ron-head-t357-60.html?sid=82d04687f5e152c13d571e7cfe0b2dae

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони