Thursday, December 27, 2012

Доклад за Деня на Контакта


Активирането на портала на 21 декември е частичен успех.
Нашата основна група в Египет, беше изключително успешна, като успя да закотви Светлина в лицето на всички физически и нефизически опозиции на Кабала. По време на нашите активации, група на Илюминатите от Съединените Щати се бе заключила в Хеопсовата пирамида, правейки ритуал след ритуал, фанатично опитвайки се да предотвратат отварянето на портала. Излишно е да казвам, Кабала няма представа от истински окултизъм, тъй като те избраха грешната пирамида. Ние направихме нашето активиране вътре в пирамидата Kephren, която винаги е била смятана за истинската Велика Пирамида. Пирамидата Kephren е Звезден Портал на Любовта и точката Алфа за цялата планетарна енергийна мрежа. Под нея се намира подземен коридор от Атлантида, директно свързвщ пирамидата Kephren със Сфинкса (Sphynx):


Нищо не може да ни спре. Нито месеца от постоянни енергийни атаки срещу мен и други ключови хора в нашата група, нито двата ипита на Кабала да закрие комплекса в Гиза, единият път с терористична бомба, а другия - един мъж с ножове, опитвайки се да се промъкнат в платото Гиза, нито всичките шпиони и агенти на Мюсюлманското братство, които са получили инструкции от страна на правителството да спрат незабавно всяка група, опитваща се да медитира. Ние отворихме портала в лицето на всичата тъмнина и това е истинската Победа на Светлината. Нашата малка група от 50 - 60 души вътре в пирамидата Kephren е единствената положителна група, която правеше някакви активации вътре в пирамидите на този ден. Подробностите за това, как успяхме да го направим, един ден ще станат чудесен роман, който ще надмине Da Vinci Code, с изключение на това, че е една истинска история. За съжаление все оше не мога да ги кажа, защото това би могло да застраши много войни на светлина, някои от тях, принадлежащи към White Nobility, някои към Съпротивата (Resistance) и някои Пазители, пазещи мистериите на пирамидите безопасни поколения наред. Това ни помогна по пътя на постигане на невъзможното. Също така бих искал да добавя, че ние бяхме във физическа безопасност през цялото време.

Ето снимка на кълба по време на активирането на Сфинска:


И снимки на входа на подземната мрежа от тунели на Атлантида в Саккара. Тези тунели водят по целия път до Гиза:


Много посветени хора по цялата планетата се присъединиха към нас по време на медитацията, и в този момент бих искал да им благодаря за усилията. Въпреки това, критична маса не бе достигната.

Това е, което активирането на портала успя да постигне в планетарен мащаб:
1. Всички отрицателни бъдещи времеви линии са абсолютно и напълно изтрити. Сега възможността за изпълнение на някой от световните разрушителните планове на Кабала е нулева. Няма да има 3 Световна Война, няма Нов Световен Ред, без масово обезлюдяване, без FEMA лагери.
2. Положителните сили са успяха да ограничат достъпа на Кабала до биохимични оръжия до такава степен, че те вече не представляват заплаха за човечеството.
3. Вирус бе засаден в Черната Кутия (Black Box): това ще доведе до грешки в превода на данните от етерната шпионска мрежа на Архонтите в мейнфрейм физическите компютри на Кабала, а това от своя страна ще създаде много пукнатини в Матрицата.
4. Три от основните физически Архонти бяха отстранени.
5. Енергия от божествен Мир, Любов и Вечния Сега се излъчи от Портала, докосвайки сърцата на мнозина. Най-накрая ние започваме да излизаме от черната дупка, виждайки една малка искра от истинската Светлина на Хоризонта на Събитието. Това пристигане във вътрешната граница на Хоризонта на Събитието е действителното начало на планетарния процес на Възнесение. Сега, след като многото илюзорни мисли и очаквания на много Работници на Светлината около 21 декември се срутиха, най-накрая ще се даде разрешение от Плеядианците да се освободи истинския план на Възнесението на човечеството.

Това е, което активирането на портала не успя да постигне:
Етерната мрежа на Архонтите преживя отварянето на Портала почти непокътната. Това е най-големият проблем за планетарните сили на Светлината.
Необходимо е повече информираност сред населението като цяло за това, така че аз ще публикувам друга статия за етерната мрежа на Архонтите, описваща подробно точно каква част от нея е останала, така че да можем да помогнем с нашето съзнание за разтварянето и (заливането и). Събитието не може да се случи, докато не стигнем до съществен напредък в тази област. Това е единствената основна пречка пред Събитието. Както горе - така и долу: етерните обстоятелства се проявяват във физически и ако искаме да създадем физическа планетарна промяна, ние трябва първо да променим нефизическите обстоятелства .

И това е, което ние ще направим. Победата на Светлината е близо!

Източник: http://2012portal.blogspot.ca/

Вревод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

http://www.самосъзнание.com/2012/12/day-of-contact-report.html

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони