Wednesday, December 19, 2012

Архангел Михаил чрез Рон Хед,19.12.2012


Нека празникът да започне

portal 
 Михаил

Spanish          Portuguese

Е, приятели мои, ние виждаме, че останаха само два дена и много, много от вас започват да чувстват абсолютно явно много забележимо увеличение на потока. Мнозина често се събуждат нощем с приятни физически усещания. Вие описвате тези усещания по различен начин, но основно клетките на вашето тяло усвояват новата енергия, светлина и информация.
Сега се дава много информация за това, което се случва и ще се случи до вашата Нова година. Ние няма да повтаряме всичко това тук. Ако искате да намерите тази информация, вие ще я намерите. Няма нужда от нея. Това, което ви е нужно, ще го получите. Ние искаме да ви предложим някои неща и се надяваме, че ще последвате тези съвети през следващите дни. Те не са нови, но ще докажат своята полезност, ако ги изпълнявате.
Първо, вашето тяло, вашите клетки се подлагат на достатъчно силни промени. Те често ще имат нужда от вода. Моля пийте много, по възможност чиста вода. Благославяйте водата, това би било чудесно.

Освен това, доколкото позволяват вашите обстоятелства, моля отделете достатъчно време да поседите в покой, за молитва и медитация. Много е желателно уединение сред природата. Ако използвате визуализация на светлина и или други предпочитани от вас техники, моля работете с тях по-активно. Синият цвят на Божествената Майка и моят, на Архангел Михаил, ще ви помогнат да останете в мир и покой.

И последно, между 10:10 и 11:11 ч. сутрин и вечер, в течение на това време, се свързвайте с вашите братя и сестри в медитация, визуализация и молитва. Не е необходимо да синхронизирате вашите часовници, скъпи мои. Помнете, че вие се връщате към времето СЕГА. Просто имайте намерение да се съедините заедно с другите.

Нека празникът да започне. Ние ви държим за ръце, докато преминавате покрай този ключов знак по вашия път.

В любов и светлина, хубав ден!

Превод: Лусесита

Copyright © Ronald Head. Всички права запазени. Можете да копирате и разпространявате този материал, само без изменения и с препратка към http://oraclesandhealers.wordpress.com/.

Източник: http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/12/19/let-the-celebration-begin-channeled-by-ron-head/

http://forumlight.ru/ron-head-t357-60.html?sid=82d04687f5e152c13d571e7cfe0b2dae

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони