Friday, December 21, 2012

Архангел Михаил чрез Рон Хед, 21.12.2012


Това е материалът, от който сте направени. Това е материалът, от който е направено всичко.

morning1 
 Михаил

Spanish        Portuguese
Добро утро на всички, в този първи ден от вашата нова Ера на Водолея, както я наричате вие.

Мнозина вече изпитаха чувство на блаженство и възбуда на клетъчно ниво, тъй като творящата светлина продължава да се излива над вас. Тя се приближава към зенита си и ще продължи да прави това до края на тази година. Къпете се в нея, радвайте й се. Нейното чудесно въздействие ще продължи и занапред в бъдеще.

Вие ще разберете това, защото започвате все повече да свиквате с новите нива на светлина и любов, вие ще можете все повече да ги чувствате по начини, за които болшинството от вас преди това само се досещаха. Позволете ни да ви предложим няколко начина, за да ускорим идването на тези промени.

Скъпи приятели, ако вие искате да направите промени във вашите чакри, във вашето енергийно тяло, вие първо трябва да признаете, че имате такова тяло, че вие наистина имате чакри. Ако искате да абсорбирате любовта и светлината на Създателя, вие първо трябва да признаете, че тази любов и светлина наистина съществуват и че те се изливат върху вас. И, разбира се, истината е, че тази любов и светлина са материалът, от който сте направени. Това е материалът, от който е направено всичко.

В настоящия момент на космическия цикъл съществуват много повече източници на тази енергия, насочена и излъчвана директно към вас, отколкото ги е имало през последните много, много хиляди от вашите години.
Фактически, сега имаме конфигурация, каквато не е имало никога преди.
Освен това, има много повече сърца, които изпращат любов и светлина към вас, отколкото можете да си представите.

Сега ние искаме да вземете тази картина, която току-що нарисувахме за вас, и да я държите в ума си с любов, благодарност и приемане, толкова много моменти всеки ден, колкото можете, когато се събуждате, работите, медитирате, мечтаете и даже когато спите. Просто си спомняйте за това колкото може по-често. Прибавете към тази картина чувства, звуци, мирис, всичко, което може да съхрани нейната свежест и привлекателност за вас. Напълнете вашите мечти с нея. Създавайте с нея. Да, ние казваме да създавате с нея, защото точно това е, което правите, скъпи души.

С това нека да завършим това малко послание и да ви позволим да прекарате останалата част от деня, наслаждавайки се максимално на този момент. Ние стоим до вашите рамена. Хубав ден!

Превод: Лусесита


Copyright © Ronald Head. Всички права запазени. Можете да копирате и разпространявате този материал, само без изменения и с препратка към http://oraclesandhealers.wordpress.com/.

Източник:
http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/12/21/it-is-the-stuff-of-which-you-are-made-it-is-the-stuff-of-which-everything-is-made-channeled-by-ron-head/#more-2418

http://forumlight.ru/ron-head-t357-60.html?sid=82d04687f5e152c13d571e7cfe0b2dae

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони