Tuesday, May 7, 2013

Montague Keen - 5 May 2013


Много хора изпитват затруднения да се примирят с информацията, която  се оповестява публично в последно време. Информацията, която е била скрита в момента изтича. Вашите правителства умишлено са прикривали много информация от вас, за да ви държат под контрол.  Вече можем да кажем ясно, ДА има същества от други планети сред вас. Много от тях са избрали да живеят сред вас, за да ви водят към Светлината и дави освободят от бремето, което ви е наложено от тъмните сили. Населението на Земята трябва да се увеличи значително, за да се предотврати превземането от тъмните сили. Тъмните сили използват много методи, които целят да намалят населението на Земята. Сред тях са ваксинирането, лекарствата, промяната на въздуха който дишате и храната, която ядете. Затова е особено важно тази информация да бъде разбрана. Не се съгласявайте с нищо преди да сте го проучили старателно. Цялата информация, която ви е нужна свободно достъпна за всеки.
Тъмните сили искат вие да бъдете като овце и да се подчинявате сляпо. Трябва да знаете, че само и единствено вие сте отговорни за живота си. Трябва да вземете обратно тази отговорност от политиците, тъй като тя се използва от тях за постигането на целите им. Тринайсетте които контролират всичко, което се случва на Земята бяха успешни до сега. Те са готови на всичко, за да постигнат бленувания Нов Световен Ред. Те манипулират всяка ситуация за собствени цели. Те притежават всички средства за масово осведомяване и чрез тях контролират съзнанието на масите.  От всеки един от вас зависи да се освободите от тази манипулация и да не вярвате на информацията, която ви се подава. Време е всички вие да поемете контрола в собствените си ръце. Започнете със собствения си живот и живота на тези, които зависят от вас. Споделяйте свободно цялата информация, която знаете, за да помогнете и на други да прозрят истината. Станете лидери, а не объркани хора, които се придържат към плановете на елита за собственото си унищожение.

Много пъти съм ви приканвал да се научите да медитирате. Тогава ще можете да сте в състояние да получавате всякаква информация от значение за вас, без участието на трета страна. Отнема време докато се научите да медитирате, но онези които се научат ще имат голяма полза от натрупания опит и събраната информация. Духовният свят ще ви помага и напътства в това начинание. Ние сме готови и имаме желание да ви помогнем.

Освободете се от всички ограничения, които са ви наложени от църквата и държавата. Съзнанието е единствено и само ваше. Използвайте го за собствената си изгода. Тези които подтискат съзнанието ви се страхуват от вашето пробуждане. Като хора вие сте много по-велики от тези, които ви контролират и манипулират. Те са ужасени от предпоставката, че вие можете да осъзнаете този факт. Тях ги е страх от вас.

Хората, които контролират света не са способни да обичат. Те не изпитват състрадание и могат да ви убият без никакви угризения. Те непрекъснато намират нови начини за умъртвяването на хора. Трябва да разберете, че способността ви да обичате и да се разбирате с всички живи същества е най-голямото ви оръжие. Любовта ще е крайния победител.  Любовта има мощна енергия, която надделява над мрака. Ето защо те се опитват да я унищожат. За тях парите и вещите са равносилни на любов. Вие от друга страна знаете, че любовта  е нещото което прави живота смислен. Любовта ви повдига и обгръща. Тя ви прави щастливи и доволни. Погледнете с любов на всичко и ще откриете, че това ще подобри значително качеството ви на живот. Където има любов няма място за агресия.

Земята също се опитва да ви помогне да разберете това. Тя също страда от това, което и се причинява. Тя се опитва да комуникира с вас. Вие трябва да защитавате и да се грижите за Земята, тъй като тя поддържа живота ви, чрез производството на храни, растения и дървета. Тя поддържа дивата природа и има нужда да се грижите за нея и да я обичате. Отнасяйте се към всичко с любов . Като си помагате един на друг човечеството ще оцелее. Планетата Земя ще се обедини отново с живата Вселена. Това е най-голямото ви приключение.

Гледайте с широко отворени очи на всички ограничения наложени в живота ви. Запитайте се как можете да ги преодолеете. Запитайте се защо приемате без съмнения всички правила, които ви поробват. Въпросите трябва да бъдат зададени и да се търси обяснение по цивилизован и толерантен начин. Това се прави в момента в Ирландия. Няма причина други държави да не могат да последват техния пример.

Истинската история свързана с Ирландия се крие във Ватикана. Когато това излезе на яве истинската история на вашия свят ще бъде на разположение за всички вас за пръв път от 2000 години. Не е възможно истината да се крие вечно. Време е тя да бъде разкрита и човечеството да върви напред към светлината.  Хората са знаели и са разбирали всичко, което им е било необходимо. Те са били едно цяло с природата. Те са разбирали как работи планетата и как се свързва с други планети. След това поредица от бедствия са довели до това тъмните сили да поемат контрола над човечеството и планетата Земя. Това е довело до скриване на истината и разрушаване на светлината. Поробването на човечеството е започнало тогава и продължава до ден днешен.

Това е вашата задача. Вие трябва отново да се свържете със Земята, за да възстановите истината и светлината. Това ще стане по мирен начин. Любовта ще ви бъде пътеводна светлина. Това е времето в което трябва да се вземат решения. Правилни решения от които да се възползват човечеството и Земята. Влиянието на злото над хората трябва да се прекрати незабавно.

Скъпи мои животът е труден, особено сега. Опитай се да запазите спокойствие и да контролирате нещата. Много се прави, за да опитат да всяват страх у вас. Разберете от какво е породено всичко това. Онези, които са с вас са с вас на 100%. Обстоятелствата около вас създават тревоги и страдания, но вие трябва да се издигнете над тях. Крайният резултат ще надмине всичките ви очаквания. След това ще забравите всички страдания, през които сте минали по време на пътя.

Това е критичен момент за вашия свят. Запазете спокойствие и не се поддавайте на грешната информация, чиято цел е стартирането на Трета световна война. Вие искате мир, а не война. Застанете заедно в името на мира. Вие сте 99% и никога не трябва да забравяте това. Вашият глас е важен и трябва да бъде чут. Ние от духовния свят заставаме зад вас и трябва да знаете, че не сте сами.

Оценявайте всичко, което ви предоставя природата. Пролетта винаги е била ново начало. Това е и новото начало за човечеството. Вървете напред с увереност, защото трябва да знаете, че сте на прав път.

Любов моя искам отново да съм до теб, да те успокоявам и подкрепям. Аз съм само на една мисъл разстояние. Никога няма да те изоставя.

Твой обожаващ Монти.



Превод:New age
http://galacticchannelings.com/english/montague05-05-13.html

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони