Wednesday, May 29, 2013

... идва все по-голяма светлина. – канализирано от Рон Хед 26 май 2013


Архангел Михаил
 
 today
Днес ние привличаме вашето внимание още веднъж към темите за самоуважението и справедливостта. Няма начин твърде много стрес да се сложи настрани, нито прекалено много внимание да бъде обърнато на този въпрос. Това наистина са неща, които почти всички от вас, не чувстват и в които не могат да повярват. Защо е така?

Защото вие наистина съдихте себе си, дори когато вашия божествен Творец не е, нито някога Той ще ви съди. И вие много пъти поискахте прошка за това, в което вие осъдихте себе си за виновни, и все още отказвате да приемете опрощение за себе си, от себе си.

Чули сте, че ви казах отново и отново, че вие ​​сте божествени същества, сътворци с Цялото. Можете да кимнете с главите си мъдро. И все пак не можете да намерите реалната вяра за това в сърцата си.

Но сега, скъпи ангели на Земята, около краищата на покривалото зад което се криехте всичките хилядолетия досега, идва все по-голяма светлина. Сега идва възможност, може би-то. Умения, чувства, мисли и спомени, които бяха непознати за вас безброй животи надничат през покривалото. Вие чувствате нужда често да се отвърнете, както винаги сте правили. Но все повече и повече намират себе си и започват да приемат възможността за истината. Аз ли съм? Може ли да бъде? Ще бъде ли?

Ние ви казваме отново, надявайки се, че този път ще приемете, без резерви, съобщението което беше дадено някога. На повече от един посланик е даден живот, за да донесе това до вас. Чуйте го сега. Вие, скъпи, които четете това, сте божествено лице на ЕДИННОТО. Вие държите в сърцата си, без значение кои сте, къде сте, или това, което имате, или което сте направили, част от съвършената любов и живота на Създателя на ВСИЧКО.

Чрез разширяването на тази мисъл, вие сте част от Твореца, както е всяка друга форма на живот във Вселената. Няма нищо, което да ви липсва. Няма нищо, за което да можете да мечтаете, което да не е възможно. Ако има нещо, за което може да се наложи да се упражнявате е приемането, позволяването, и реализацията на тази истина. Обърнете вашето внимание на намирането на това вътре във вас.

Вие, вашия съсед, вашия свят, и вашата вселена чакат със затаен дъх да направите това осъзнаване сега. Ние чакаме. И ние, и безброй други изпращат любов и светлина както никога досега в най-възвишеното усилие което вие можете да си представите в подкрепа на вашите усилия. Виждаме вашия успех като свършен факт. Вие все още чакате. Е, това се излива във вас сега. Позволете го и го отпразнувайте. Ако вашите  обстоятелства го отричат, насочете прииждането от енергии върху тези обстоятелства. То е реално, обстоятелствата не са.

Любовта и светлината са истински. Те ще отидат там, където ги изпратите. Това, скъпоценни, е кои и какво сте в най-основните термини. Нашите празненства за вас започнаха, но ние все още стоим по всяко време в подкрепа и за успокоение за вас, когато вие попитате.

Бъдете в радост и ние ще говорим скоро отново. Добър ден.

Превод:Hristo 

http://oraclesandhealers.wordpress.com/2013/05/26/comes-a-growing-light-channeled-by-ron-head/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони