Friday, May 3, 2013

Аурора се присъединява към Улрика и Hy-Brasil екипи чрез Многизмерен Океан -20-ти Април 2013


 558050_10151432189494023_1076441620_n
ПУБЛИКУВАНО на 20-ти април 2013 г. от Лаура
Лаура: Здравейте приятели

Току-що получихме съобщение от Улрика от Агарта: всички ние сме поканени да се присъединим към нея и още няколко други на Агарта за обиколка с водач. И аз бих се радвал да чуя, ако някой от вас си спомни за своята обиколка утре! Надявам се някои от нас да си спомни наистина. Изглежда не много от нас имат много късмет в това да си спомнят нашите Aurora dreamflights (полети на мечтите) напоследък, включително и аз. Може би напомняне на свързващите етапи от приветствената бележка на блога може да ни помогне да си спомним? Трябва да призная, че не съм имал никакви спомени през седмиците.

Добре, така че тук е Ulrika (Улрика) за нас:

Поздрави от Агарта, това е Улрика, която ви говори отново. Ние сме в контакт с Аврора и нейния екипажа в последно време и ние бихме искали да се присъединим към някои от вашите полети на мечтите. Ние сме наясно с проблемите, много от вас са изпитали припомнянето на мечтите си и това отчасти се дължи на чувствителния характер на вашите мисии, но и на факта, че Аврора не идва в орбита около Земята лично, тъй като има полетите на мечтите са започнали отново.

Може да са наясно с нейното слабо присъствие, което се усеща от всички вас. Както знаете, тя идва в орбита по дух, така да се каже и се биолокализира в по-високите нива на съществуване, през повечето време около нашата Майка Земя. Това означава, че в 3D свят, тя не е физически тук, което прави нейното присъствие може би прекалено слабо за вас, за да я следите.

Това е причината, поради която вие сме решили да се присъедините и да ви позволим да дойдете на нашите кораби по време на вашите полети на мечтите. Това е първият път, когато имаме такова съвместно приключение със земните братя и с нашите братя от небесата.

В това начинание, нашите братя от Hy-Brasil са предоставили искането на Лаура за присъединяване в полетите на мечтите и те също ще ви посрещнат на борда на техните кораби. Може би дори разрешение ще бъде дадено на техния изолиран космически кораб, но би било много малко вероятно, че на някакви спомени от тази направлявана обиколка в съзнанието ви ще бъде разрешено да останат открити в съзнанието ви.

Спомените от полета на мечтите ще остане в съзнателния ви ум и също могат да бъдат достъпни под хипноза или от тези от вас, които могат да ги сканират и да си припомнят своите несъзнателни спомени.

Ние няма разясняваме повече това, тъй като ние нямаме представа как това ще се проведе в действителност и какво ще се случи. Ние просто искахме да ви поканим да се присъедините към нас в Агарта и в Hy-Brasil за полет на мечтите този уикенд, благодарение на Аурора и нейния екипаж.

Адриал и Башир:

Имаме удоволствието да обявим, че това сега се дължи на земните хора, като подготовка за запознаване с братята и сестрите ви от вътрешната Земя, както и мистериозните хора от Hy-Brasil, които имат редовни патрулни полети над Ирландия и Обединеното кралство, дори и най-вече във френска територия.

Аурара ще възобнови идването си около орбитата на Земята от следващата седмица, тя ще се върне в 3D света през нощите в петъците, съботите и неделите като нейните смени в съзвездията Лира ще бъдат по-леки от следващия уикенд нататък, което ще и позволи да възобнови полетите на мечтите напълно, като са били извършени преди 21-ви декември 2013.

Надяваме се, че тази вечер "приключение ще бъде успешно и началото на процеса за повторно включване заедно като едно възвръщане цивилизациите на Земята. Това е пилотен проект, за пореден път, уникален и единствен от този вид.

Необходимо е за Земните същества да се присъединят в духа на любов, мир и възнесението на планетата. Обединението и осъзнаването са от ключово значение за приключване на текущия процес на Възнесението на този етап.

Желаем ви добър полет и с нетърпение очакваме да чуем вашите преживявания на Вътрешната Земя и на Hy-Brasil.

С любов, Улрика, Адриал и Башир.

Канал: Лаура - Многоизмерен Океан 

Превод:Helis 

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони