Thursday, May 23, 2013

Разширяването на осъзнаването за собствената личност. – канализирано от Рон Хед


Архангел Михаил
 Photo by Gretchen Hermey
Ние искаме сега да обсъдим с вас разширяването на осведомеността за Собствената Личност. Ще отбележим, че сме го написали с главни букви. Ние не искаме вие да разбирате, че ние се позоваваме на части от вас, които в момента са в съзнание при повечето от вас. И ние казваме повечето от вас, защото състоянието на вашето съзнание варира в широки граници от индивид до индивид.
Какво е последователно, все пак, че всички от вас, от най-съзнателните до най-малко съзнателните, получават упълномощена светлина от Създателя си, която причинява разширяване на това осъзнаване. Повечето осъзнати от вас получават това и произтича растеж с благодарност и признателност. В резултат на това вие се развивате по-прекрасни начини и всъщност това ускорява процеса за вас. Други са по-решени да останат такива, каквито са, което е невъзможно между другото, и не разбират изцяло какво се случва и губят представа за това как да се справят с това, което те чувстват. Съвсем малко от "разиграващите", както е думата, са в резултат на това. Отново ви съветваме да предлагате каквото е поискано, но не и да се чувствате отговорни за изцелението на цялото население. Тези, които избират да не виждат има свободна воля също.
Ще видите също и някои много неочаквани преобръщания в тези около вас, както и ако те си позволят да зърнат какви са техните алтернативи. Не е в природата на всеки да избере болка за да спечели наградата, така че не трябва да се притеснявате, въпреки че не можете да видите по това време как техния личен обрат може да настъпи. Вие не сте наясно с всичко, което са видели и чули, нито вие сте наясно с вътрешните им отговори. Всичко ще бъде както трябва да бъде. 
Посветете себе си на продължаващото разширение и извисяване на себе си. Това е, което вие сте тук да правите, и това е начина по който може да се помогне най-много на света и всяко съзнателно същество върху него. Не, вие не оценявате напълно този факт, все още не. Но когато достигнете самосъзнанието за което говорим, вие ще го разберете.
Вашата отговорност за вашата Собствената Личност е вашата отговорност за всички. Разбира се, щом се изкачите повече нагоре, ще намерите себе си споделяйки все повече и повече с всичко около вас. Вие просто не виждате все още, че споделянето продължава в безкрая. Уверяваме Ви, че е така. А общото тегло, силата, на това което създавате скоро ще доведе до един свят, отвъд най-съкровените ви мечти. 
Бъдейки все по-дълбоко и постоянно в сърцата ви, скъпи мои, скъпи ангели, и ще говорим отново скоро. Добър ден.
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/
Превод : Христо

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони