Sunday, May 5, 2013

Седмично послание на Хиларион 5-12 май 2013г.Възлюбени,

Из целия космос настъпват подравнявания, които бяха предвидени от преди няколко хиляди години. Те отварят по-голям достъп до знанието, което се пази във всяка душа, защото всеки от вас притежава голям запас от знания в продължение на много отминали векове. Сега е време за прекарване в тишина и в състояние на вътрешно вслушване, тъй като вашият свят отново се свързва с останалата Галактика – събитие, което възвестява разбирането, че човечеството не е само в безкрайното море от други звезди, планети и светове. Това означава, че Земята навлиза в нова позиция в небесата и това е ново начало за всички.

Земята се разширява и премества, тъй като се приспособява към новото си място в небесата и това може да донесе някои промени за онези, които са нейни обитатели. Тъй като човешките сърца се отварят по-широко и промените се случват и вътре, и вън, чувството за единство и единение ще се усети от всички, които сте тук в тези времена, защото сега ще се види, че Земята и човечеството са уникална и важна част от много по-голяма общност на живот, която някога сте си представяли. Ще има все по-нарастващо вълнение, когато това осъзнаване дойде до пълно узряване. На цялото човечество подобава да се огледа и да стане по-наблюдателно.

Енергиите на промяната, когато навлизат и създават портали към доста древни знания за вашата планета, ще помогнат за масово пробуждане на човечеството. Време е да погледнете небесата с бдящо око, за да видите знаците, които са навсякъде около вас и възвестяват, че старата световна система се разпада и онези, които командваха, отчаяно се опитват да поддържат световното население в състояние на страх, безнадеждност и апатия. Всеки такъв опит от тяхна страна се посреща с нарастващо осъзнаване на Земните хора, че всичко, което е било скрито, вече не е скрито. Това е, както много пъти преди сме казвали, ново измерение или вибрация, която не подкрепя повече такива действия.

Когато вие, нашите най-смели, поддържате здраво визията за по-велика реалност, където всички са равни в потенциала си да растат и да се разрастват, много чудни знамения и поличби идват до осъзнаване. Като поддържате и закотвяте Светлината си през тези времена, вашата любяща служба на Божия План се забелязва и се записва. Много от вас са посветени в космическа и галактическа служба и ще осъзнаете това в по-голямо разбиране с течение на седмиците и месеците. Чувството за линейно време се променя и има в сила цикли, които ще променят възприятията, което може да е объркващо. Правят се много синхронизации, тъй като човешките ви операционни системи се приспособяват да приемат по-високите честоти.

Прекарвайте колкото може повече време от деня си навън, пийте много чиста вода, за да хидратирате физическите си тела и да улесните приспособяването, което настъпва в тях. Колкото може повече, яжте пресни плодове и зеленчуци, защото те имат голяма жизнена сила в себе си, която ще ви помогне да поддържате физическия си съд в по-голям синхрон с по-високите честоти, тъй като те продължават да проникват в атмосферата ви. Бъдете в мир, Скъпи мои, и знайте, че сте обичани извънмерно.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод :Tauno

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони