Saturday, May 25, 2013

Хоризонта на Събитието

Всеки прозорец на възможност, всеки портал е квантов скок, водещ ни по-близо до хоризонта на Събитието. С всеки отворен портал, повече енергия се генерира и в определен момент, достатъчното енергия ще доведе до пробив.

Това ще бъде момент на компресиран пробив и това е, което Дейвид Уилкок видя в съня си - буря с много мълнии. Всяка от тези мълнии представлява компресирана дупка, която е хиперизмерна врата на Светлината, свързване на повърхността на планетата със светлината над и под повърхността в момента на компресирания пробив.

Събитието ще изпрати силни вълни на Светлина през пространството напред и дори назад във времето. Ето защо някои от вас вече са получили сънища, впечатления и видения за Събитието.

Отварянето на Портала на 25 май все още НЕ Е времето на Събитието, въпреки слуховете и съветите, които можете да чуете от Дрейк, Фулфорт и други хора. Тези слухове просто отразяват определена операция на силите на Светлината на повърхността на планетата, което е необходима стъпка към събитието, но все още не е самото Събитие.


Преди да може да се случи Събитието, не-физическите негативни сили трябва да бъдат отстранени. В противен случай това може просто да предизвика повече от 2 милиона души на повърхността, чиито ум е силно програмиран чрез тежка травма от Кабала, от проекти с кодово име MK-Ultra и Monarch. Тези травматизирани лица, лесно може да бъдат задействани от Архонтите от етерното и астралното поле като част от своята крайна игра и да започнат да се държат насилствено към себе си и другите.

Нефизическите негативни сили сега са събрани много близо до повърхността на планетата, концентрирани около хората, опитвайки се да предотвратат влизането на Светлината. Те правят това, за поддържане на ентропия и хаос, тъй като това е единственият начин, по който те могат да оцелеят малко по-дълго.

Има известна форма на лица, които не се споменавани все още. Те се наричат Невидимите, защото те имат тенденцията да се слеят с тяхната среда до точката, в която те стават енергично невидими. Те обитават долната - ниска част на менталното поле. Тяхната цел е да се затворят възможностите на човешкия ум и да предизвикат глупостта в човешкото население, за да го държат поробено. Те са основно отговорни за много изкривени системи от вярвания вътре в организираните религии и напоследък в движението Ню Ейдж, което се е влошило от чистото начало през 1980-те години в поредния култ за програмиране на ума след Конго инвазията през 1996 година. Един от основните психични трикове на Невидимите е, че »всичко е добре«, което предполага хората да отричат неща, които не са добре и по този начин окастрят присъщата на народа способност да променят нещата, които не са добре.

Архонтите все още използват тяхното етерно и астрално HAARP скаларно електромагнитно поле, за да се поддържа така наречената първична аномалия. Основната аномалия е случайна вълнова функция, нарушаване на Калаби-Яу колектори, поле на микро черни дупки, сложно поле на квантови колебания, полу-съзнателно поле на анти-живот, което винаги се опитва да потисне Светлината по подразбиране. Това доведе до съществуване извън чистата потенциалност при създаването на Вселената и е антитеза на Единния. Това е основната грешка в Създаването и основната причина за всички страдания. Всички останали първични аномалия на Вселената сега се събраха около профила на повърхността на тази планета, чакащи да бъдат най-накрая трансформирани и да се позволи окончателното освобождение на нашата планета, което след това ще се превърне в последната точка на Светлината, за да се присъединят към галактическия съюз.

Нефизическите Архонти все още използват тунелите (червейни дупки) направени от това изкривено аномално поле, за да пътуват свободно от едно имплантно полукълбо в друго.

След като силите на Светлината премахнат не-физическото електромагнитно HAARP поле, микро черните дупки ще се изпарят, Калаби-Яу ще се оправи и първичната аномалия ще изчезне завинаги от нашата Вселена. Това ще бъде началото на края на всички страдания и началото на истинското изцеление за човечеството.

Това време идва много скоро. Окончателната победа на Светлината е близо!


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.comИнформация за:

Отварянето на Портала - 25.05.2013

 

През този уикенд, Юпитер, Венера и Меркурий ще създадат триъгълник на Светлината, чрез който енергията за отваряне на портала ще бъде придвижена от Галактическото Централно Слънце към повърхността на тази планета. Можете да видите този триъгълник от планетите в небето на запад, малко след залеза на слънцето:


Да го направим! Да отворим Порталa!


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com
Opening of the Portal Last Update


During this weekend, Jupiter, Venus and Mercury will create a triangle of Light through which the energy for the opening of the Portal will be channeled from the Galactic Central Sun towards the surface of this planet. You can see this triangle of planets in the western sky shortly after the sunset:
 

Let's do this! Let's open the Portal!

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони