Monday, May 13, 2013

Седмично послание на Хиларион 12-19 май 2013г.Възлюбени,

Това са дни на издръжливост, устойчивост и изследване на различните аспекти на вашите многоаспектни същности. Отделете нужното време да седнете спокойно, тихо, да отворите сърцето си, желанието си и позволението си за по-дълбоки прозрения, които може да изникнат през тези моменти. Бъдете готови да отидете отвъд пределите на вашите бивши възприятия за себе си, да стъпите в непознатото със смелост и упоритост. Гледайте отвъд очевидното във външния свят към света, който съществува във вас. Има съкровища, които чакат да бъдат открити, отбелязани и използвани; съкровищата на Духа.

Наблюдавайте в тези моменти величавостта на вашето истинско Същество и го изпитайте по мащаб. Насладете се на блясъка на сияйния ви дух. Вие започвате да разбирате безграничната природа на вашето Същество и огромната сила за добро, която имате, за да вземете решение за промяна на света около вас. По какъвто и начин да сте призовани, време е да изберете да започнете новото си пътуване в непозната територия. Като яхнете вълните на промяната, останете стабилни в съответствието си с по-висшето си присъствие. Като правите това много сърца се отварят. Вие преживявате натиска на полярностите вътре в себе си и това е общ опит за много души в тези времена. Помнете, че именно това, на което се противопоставяте, ви задържа в тези конфликтни енергии.

Направете крачка назад, когато се случи това, поемете дълбоко въздух няколко пъти, за да се стабилизирате и балансирате и отново се приведете в съответствие с по-висшия си аспект в неговата божествена същност. Помни кой си ти - смела и решителна душа, която дойде в този живот подготвена, за да направи промяната просто с присъствието си и това е, което всички вие правите изключително добре. Много от вас обработват и изпитват дуалистичните енергии на колективното енергийно поле, което е в действие около вас, и като извършвате тази работа на балансиране, вие помагате на много други да изпитат по-нежно очистване и синхронизация.

Предстоящите времена изискват по-голяма отчетност и поемане на лична отговорност за всичко, което създавате чрез всяка мисъл, дума и действие. Това е идеалът, за който всички вие работите, от вас не се очаква да се промените веднага, така че бъдете нежни със себе си и с другите във вашата сфера на влияние. Това е продължителен процес и това е нещо, което се случва постепенно, позволявайки на човешката ви операционна система да се приспособи по начин, който е по-удобен. Колкото повече от вас позволят на по-великата божествена същност да се интегрира в съзнанието ви и в клетъчната ви структура, толкова по-голямо става силовото поле на Светлината в обкръжаващата ви атмосфера.

Тъй като това продължава, ще откриете, че се чувствате много по-добре и до известна степен това е индивидуално за всеки един от вас, по-тежките и по-плътни енергии един ден значително ще се намалят и това ще се почувства като просветление на духа ви. Предлагаме ви да призовавате и да работите с Виолетовия Пламък всеки ден, за да помогне да донесете тези по-висши честоти, тъй като това има всяка възможност да ускори изчистването на всеки и всичко по безопасен и балансиран начин. Честото призоваване на Св. Джърмейн ще доведе Новата Епоха на Светлината още по-скоро. Останете в личния си интегритет във всичко, което правите и всичко ще продължи да е наред.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион 

Превод :Tauno

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
 

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони