Thursday, May 9, 2013

Слънчево Затъмнение - Глобална Медитация за Мир в Сирия

Кабала ескалира плановете си да предизвика нова световна война чрез Сирия. Излишно е да казвам, че това няма да бъде позволено да се случи.

Но нека първо ви обясня какъв първо бе планът на Кабала:

Първо, те поляризират много страни от международната общност с поредица от инциденти в Сирия, за да ги включат в конфликта:

http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2013/05/07/rumblings-of-wwiii-iran-speaks-of-resistant-axis-against-west-israel-on-war-alert-41-nations-gulf-military-exercise/

http://www.veteranstoday.com/2013/05/07/war-has-begun/

С една дума, те искат да се увеличи хаоса и ентропията в Сирия до максимална степен, като отрежат Светлината и информацията и след това включват колкото народи е възможно в така създадения конфликт. Това е техният последен опит да се предотврати отварянето на портала на 25 май.

Това няма да бъде позволено. Текущото използване на биохимични оръжия и ядрени бункер бъстър бомби е изпитване на границите на търпението на Съпротивителното Движение. Въпреки че планетарните условия за Събитието все още не са точни поради твърде многото не-физически негативни сили, все още присъстващи около повърхността на планетата, Съпротивата ЩЕ задейства това Събитие като спешна мярка за защита, ако насилието продължава да ескалира. Така че като ескалират нещата, Кабала действително съкращава времето на своето съществуване драстично. Ако те са достатъчно умни ще охладят нещата.

Дрейк и Бен Фулфорд вече са били в косвен контакт със Съпротивителни агенти на повърхността чрез посредници, намекващи за възможността Събитието да се случи скоро, така че населението на повърхността да бъде малко по-подготвено. Настоящата възможност за случването на Събитието преждевременно като крайна предпазна мярка, преди 25-ти май е около 6%.

Предвидената дата от Кабала за ескалацията на конфликта в Сирия към война в пълен мащаб е моментът на Уран-Плутон, който се случва на 20 май в 22 часа и 22 минути средно време по Гринуич. Астрологично, тази конфигурация представлява пика на напрежение и последно тестване преди отварянето на портала на 25 май.Цялата тази ситуация изисква нашата помощ. Затова бих искал колкото е възможно хора да медитират в момента на Слънчевото затъмнение - 9/10 май, за да създадем положително резонансно поле на мир за Сирийския вихър. Научните изследвания са потвърдили положителния ефект от масовите медитации върху човешкото общество, така че всеки един от вас, които ще вземе участие в тази медитация, всъщност може да спаси човешки живот в Сирия:

http://www.mum.edu/m_effect/dc_md.html

Вихърът на Сирия е древна енергия на Богинята и една от основните ключови точки на планетарната енергийна мрежа.

Точният момент на Слънчевото Затъмнение е 00 часа и 25 минути GMT/UTC на 10 май. За Европа и Азия, слънчевото затъмнение настъпва на 10 май сутринта. За Северна и Южна Америка, това се случва на 9-ти май вечерта.

Можете да видите точното време за медитация за различните места тук:

http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Global+Solar+Eclipse+Meditation+for+Peace+in+Syria&iso=20130510T0125&p1=136


Инструкции:

1. Отпуснете тялото и ума си, като наблюдавате дъха си за няколко минути

2. Визуализирайте колона от електрически синя светлина, идваща от Гялактическото Централно Слънце и спускаща се през тялото ви

3. Визуализирайте тази Светлина преминаваща през сърцето ви и след това през ръцете ви директно във вихъра на Сирия, изпълващ го със светлина и елиминиращ всичката тъмнина, която съществува там

4. Поискайте присъствието на Богинята (божественото женско присъствие) да дойде през тялото ви

5. Поискайте това присъствие на Богинята да насочи енергиите на мир и хармония към Сирия и всички участници в този конфликт. Оставете тази енергия да преминава през сърцето и след това през ръцете ви във вихъра на Сирия за няколко минути

Богинята иска мир и мир ще настъпи.

Източник

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони