Monday, May 20, 2013

Вгледайте се в хубавата и божествена душа, която вие сте и направете крачка напред. - канализирано от Рон Хед

8 май 2013
horizon
Архангел Михаил

Ние ще започнем това съобщение, като се върнем към тема, която споменахме преди няколко дни. ( виж - Ние винаги сме по-близо от следващата ви мисъл – 5 май 2013 )  Темата за потока беше дадена на вас, нашия канал, както в сесия, така и в собственият ви живот, многократно през последната седмица и повече. Сега е време за вас да се разпрострете извън обхвата на темата повече отколкото сте направили в тези съобщения. Ние знаем, че ние започнахме веднъж преди и позволихме на съобщението да свърши, преди тази картина да е завършена, но вие трябва да сте осъзнали до сега, ние се опитваме да ги поддържаме до кратки и лесно смилаеми порции.

На вас беше дадена визията за среща, в Съвета, на вас в състояние на сън, на други от вашето духовно семейство, вашият Висш Аз, ръководства, учителите, и божествени същества. Вие бяхте водени за да разберете, че това е планираща комисия, която е била, е, и ще продължи да бъде в сесия през всички времена. Това е където вие участвувате, дори започвате, решенията които напътстват живота ви. И това, скъпи приятелю, е мястото, където това, което наричаме поток произлиза.

Моля да разберете, че това, което описваме на вас не е, както вие казвате, гравирано на камък ( бел. прев. английски израз ). Това се прави с вашето влагане на енергия, и то може да бъде променено по същият начин. Въпреки това, в тази игра или роля която вие сте създали, се извлича максимална полза, ако изиграете ролята си, без пълно обновяване на процеса. Затова, на вас ви изглежда, във вашето будно състояние, като че ли нещата се случват на вас, когато те се случват, и всъщност, се случват за вас. И, както вие толкова скоро преживяхте, привидно чудно нещо се случва, когато поставите крака си на пътя, който най-близко се подрежда до вашия избран договор за живота. Вие се движите в потока.

Разберете, че от момента, когато вие се запишете да постигнете някои неща за себе си и за другите, всеки наличен ресурс започва да създава условия за вашия успех. Плъзгачите, както ги наричат, биват гресирани. "Как мога да разбера какво трябва да направя?" е въпрос, който чуваме постоянно. И отговорът е: "Направи ход, дори ако е просто мисловен." Проверете всички опции, за които можете да се сетите, дори тези, които изглеждат невъзможни. Достатъчно често, това, което изглежда невъзможно е само това, което не сте проучили достатъчно отблизо, или това, от което, по някаква причина, ви е страх. Разберете кое изглежда на вас най- правилно. Какво изпълва сърцето ви с радост? Какво ви кара да горите от нетърпение да започнете? Не го отделяйте към купчината с невъзможното все още.

Не забравяйте, че плъзгачите на пътя, който проектирахте са намазани. Сега! Направете стъпка, каквато и да е стъпка. Потокът за който говорим, е потокът на живота. Вие сте в него с вашето кану и гребло. Когато направите тази първа стъпка, вие ще забележите реакцията на кануто към потока. Ако се движите с потока, вашето кану ще се изстреля напред и очевидните пречки ще отлетят в миналото. Ако, обаче, се движите леко встрани от оптималната посока, то ще изглежда, като че ли се опитвате да гребете нагоре и греблото е станало чаена лъжичка. Ако решите да седнете в потока и да не правите нищо ... ами, ние смятаме, че сега картината е достатъчно ясна, нали?

Полето на енергия, в което вие сега седите, се засилва всеки момент сега, и ще направи възможното за вас да постигнете много повече, в много по-малко време, отколкото е случаят на вашата планета в продължение на много, много животи, и се достига ниво невиждано преди. Тъй като все повече скъпи души започват да се събуждат, тези думи и истината в тях ще станат по-ясни. Препоръчваме Ви да не чакате за това. Няма нищо което да ви спира, освен вие самите.

Вгледайте се в хубавата и божествена душа, която вие сте и направете крачка напред. Позволете на миналото да бъде минало и насочете лицето си към бъдещето. Изградете това за себе си. Ние ще ходим с вас всяка стъпка от пътя.

Нашите сърца са с вас сега и винаги. Добър ден.

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/
http://oraclesandhealers.wordpress.com/2013/05/12/on-the-horizon-channeled-by-ron-head/#more-3248

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони