Tuesday, May 14, 2013

Разпространете!!!


Отваряне на Портала

25-05-2013


Време е да се предприемат действия, отново! Време е да поемем съдбата на нашия свят в нашите собствени ръце! Затова ще се срещнем в големи и малки групи, както индивидуално, така и колективно по време на пълнолунието през Май. Много от нас ще се съберат и визуализират освобождението на нашата планета от тиранията на негативната енергийна мрежа, така че за първи път в нашата история ще имаме шанса да създадем нашата собствена съдба като свободни граждани на Земята и по този начин напълно ще се предадем на процеса на Възнесение.

Нашата визуализация ще подкрепи плана за планетарното освобождение, така че да се проведе възможно най-скоро, мирно и гладко, колкото е възможно. Можем да го направим! Тази информация трябва да се разпространи вирусно! Трябва да достигнем до много хора, за да се достигне критичната маса от хора правещи медитацията. Моля, публикувайте я на вашите уеб сайтове и блогове. Ако знаете алтернативна медия, можете да я изпратите до тях. Можете да създадете Facebook група и събитие. Можете да създадете видео за това и да го качите в YouTube.


Няколко часа преди отварянето на Портала, лунното затъмнение ще съдейства за натрупване на енергия, за да ни подготви за това събитие. Това е времето на Уесак, период на духовно благословение за човечеството и изливане на Светлина за цялата планета. Основния вихър за това е центриран в Хималаите, където много Просветени и Майстори ще се съберат за закрепване на Светлината за Земята по това време на пълнолуние през май. Въпреки че според някои традиции Уесак фестивала вече се е случил по време на пълнолунието през април, много силен изблик на Светлина винаги се случва по време на пълнолунието през май. Много силна времева линия тече през деня на 25 май. На 25 май 1975 г. целият 50 годишен процес на планетарно освобождение бе започнат. На 25 май 2010 г. специален портал, наречен "Mission Blue Shield" е активиран и той постави началото на падането на Архонтите. И сега на 25 май 2013 г., ние ще отворим Портала. Целта на портала е да освободи човечеството от хватката на отрицателната енергийна мрежа, която е заробила човечеството от края на Атлантида.

Ние всички ще правим тази визуализация по едно и също време, в момента на отварянето на портала, който идва на 25 май в 12 часа и 12 минути PDT.

Тук можете да видите точното време на активиране за различните места:

http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Opening+of+the+Portal&iso=20130525T1210&p1=137

Моля, обърнете внимание, че времето за отварянето на Портала в тази връзка е 12:10 PDT, което е 2 минути преди действителното отваряне и поради това е добър момент да започнете с вашата медитация.


Инструкции:

1. Отпуснете тялото и ума като следите дъха си за няколко минути

2. Призовете присъствието на вашата Душа (Висшия Аз) и присъствието на духовните си водачи, ангели и Възнесени Владици

3. В името на вашият Висш Аз, заявете на глас, че прекратявате и анулирате всичките си споразумения и договори с тъмните сили, независимо от тяхното съдържание

4. В името на вашият Висш Аз, заявете на глас, че сега сте свободни и суверенни същества на Светлината

5. Визуализирайте стълб от златна Светлина, спускащ се от Галактическото Централно Слънце и преминаващ през тялото ви

6. Визуализирайте, че златната Светлина се разширява през сърцето и ръцете ви във всички посоки, преобразува всяка тъмнина от нефизическите нива в Светлина, изчиства съдържанието на имплантото полукълбо, което е полукълбо - поле с диаметър сто фута (30 метра ) около вас. Продължете излъчването на тази златна светлина, докато вашето имплантно полукълбо е напълно изпълнено със Светлина

7. Сега визуализирайте цялото имплантно полукълбо изпълнено с модела на Цветето на Живота, което ще стабилизира и увеличи честотата на вибрациите на енергийното поле около вас:


8. Визуализирайте същата златна Светлина преобразуваща всички импланти полукълба по света


Много хора очакват впечатляващи резултати, когато всеки от планетарните портали и врати се отваря. Трябва да се разбере, че планетарното освобождение е постепенен процес, чиято кулминация е крайното Събитие, което ще бъде грандиозно наистина.

Имайте предвид, че:

Отварянето на Портала няма да задейства глобалното събитие, което "Cliff High" предвижда нито световното финансово нулиране. Няма да се случат масивни катастрофални събития в близкото бъдеще, както и финансовото нулиране ще се случи по време на Събитието. Времето на Събитието все още не може да бъде разкрито, но окончателната победа на Светлината е близо.

Актуализации за Отварянето на Портала:

http://2012portal.blogspot.com/


Линк към събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/249358728536566/


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони