Saturday, May 18, 2013

Съветът на Ану – 17 май 2013, предадено чрез Джилиан МакБет-Лоутън


Ние сме древни Сирианци по произход, галактици по рождение. Ние се намираме извън вашето време-пространство. Отвъд вашето разбиране за ДНК. Ние сме онова, което сърцето копнее да бъде – звезда. Ние сме генетично кодирани с елементите на Земята – въздух, земя, огън, вода и петият елемент – човека. Ние живеем дълбоко в древната памет на човешките същества.

Появата ни сега е свързана с подравняването ви с вселенския център и звездите, което ви насочва към транс-портал. Навлизате в многоизмерен поток, мястото, където ще си припомните вечно съществуващи схващания и кодировки, които са били скрити от вашите очи, уши и сетива. Вие стоите пред свещен портал. В него има огледало. Ключът, който отключва междуизмерния портал е вашето собствено отражение. Ключът за откриването му е любовта към Себе си. Представете си порталът като врата и огледало. Вглеждайки се дълбоко във вашето отражение, какво чувствате? Стои ли радостта пред вас? Имате ли угризения? Има ли антипатия? Има ли любов?

Спешно трябва да направите всичко необходимо за да поставите Себе си в одеждите на любовта, защото това е лодката, която ще ви отведе към острова, който търсите. Това е самостоятелен път, който поемате, когато срещнете собствено си отражение. Преминавате през мъгливия хоризонт на вашите изопачени възприятия. Като Алиса и магическото огледало вие се движите нагоре-надолу в заешка дупка.

В следващата фаза, енергията приема формата на лабиринт. Спирала, подобна на спиралата на Фибоначи ви отвежда към центъра на съществото ви. Именно в точката на центрираност в Себе си вие ще се спуснете и издигнете едновременно, създавайки многоизмерен поток. Ще направите завой към вашето бъдеще по посока на светлината. По време на острия завой, ще ви бъде предложена възможността, която се дава само на инициираните в любов към Себе си души. Тогава и само тогава ще ви бъде даден достъп до центъра на светлинното ви сърце.

Във вас се намира спусъка, който регулира времето. Той изчаква определени дати и комбинации от числа да се активират за да се събудят латентни истини. Пътят сте самите Вие. Кодът за достъп е енергийният отпечатък на вашата собствена Себе – любов. Той не е пръстов отпечатък или ирисово сканиране. Това е печата на вашето Сърце, който ви позволява достъп. Не отпечатък на любовта ви към ваш съсед, свекър, или обиден родител, но вашата любов към Себе си. Тя ви отвежда през вратата на Невидимото.

Всеки от вас е призован към светлината, която навярно ще ви доведе към това, което търсите. Веднага щом се родите в плът, започвате да търсите себе си, вашето сърце, мисията си, истинската си любов. Светлината във вас никога няма да пресъхне докато я търсите и подкрепяте. Всички външни врати и измерения, които търсите извън Себе си ви дават само привкус на онова, което наистина желаете.

Докато не съберете всичките части на съществото си, не ще постигнете мир. Вие сте разнообразни нишки на Светлината. Вие сте свободни частици на Творението, изразяващи себе си по свещен или не толкова просветен начин. Всеки, който срещнете по пътя си има потенциал да бъде в сърцето ви, ако решите да бъде така. Порталите разделят онези, които могат да го направят от другите, които не искат да го направят. Те разграничават онези, които избират да се придвижат напред от решилите да останат в своята комфортна зона. Това не е Божествен декрет, това е избор на всяка индивидуална душа. Прекратете чакането във вашия живот. Всичко вече е тук.

Ние сме Съветът на Ану, Сирианци от Светлината и Сирианци по произход. Нашата кръв и генетична памет тече във всеки един от вас. Ние тръгваме.

Източник


Превод за Самосъзнание.com | Мира Андреева

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони