Monday, May 27, 2013

Позволете на разбирането за Всичко, за Едно, да влезе във вашите сърца. – канализирано от Рон Хед

23 Май 2013

Архангел Михаил
 ocean
Ние ще говорим днес за продължаващия успех на воините на светлината при отваряне на разбирането и съзнанието във вашия свят. Ние се чудим на способността на толкова много хора да пропускат да видят това което е толкова очевидно. Всеки ден сега става все по-трудно да се тълкуват събития и съобщения за събития, различно от надеждна и положителна светлина.

Все още се случват някои неща , които ние разбираме, че не е толкова лесно да се разбират по този начин, но много повече неща ви заобикалят, които са от положителен характер. Разбира се най-силните гласове все още тръбят в честотата на страх и контрол. Но звуците на мира, напредъка, свободата, любовта и състраданието  отказват да бъдат измествани повече. Те са там за всички, да ги чуят, ако те желаят да направят това.

Много, много гласове, се добавят към този нов хор всеки ден. Любовта и светлината не може и няма да бъдат преодолявани повече. Като този поток продължава да натрупва енергия, става по-лесно и по-лесно за тези, които са гледали и чакали най-накрая да вземат решенията си и да се присъединят. Добре дошли на тях.

Разбираемо е, че преживяната болка и страдание са обусловили много да стоят далеч от мястото на свадата в самозащита. Няма прикрепена вина и не бива да се усеща упрек. Самосъхранението е един от най-основните стремежи на живота. Вие може да откриете, че тези които вече са започнали да се присъединяват към пробуждането ще се хвърлят в потока с голяма радост и страст. Те са чакали по-дълго и са се молили по-усърдно тези промени да настъпят. Възможно е те да намерят отворени ръце и отворени сърца да ги приемат.

Оглеждайте се често наоколо за да намерите нови доказателства, на пръв поглед малки, на този издигащ се поток от светлина. Те може да са капка в океана, но не забравяйте, че ние говорим за океан. Променете вашата гледна точка, ако сте се обезсърчили и я повдигнете достатъчно високо, за да видите вълните. И не забравяйте, както благодарите на Твореца за създаването на това, както благодарите на нас за създаването на това, да благодарите на всеки и на себе си. Позволете на разбирането за Всичко, за Едно, да влезе във вашите сърца.
В голяма любов ние ви казваме приятен ден, скъпи приятели. Ние ще говорим скоро отново.

Превод:Hristo 

http://oraclesandhealers.wordpress.com/2013/05/23/allow-the-understanding-of-all-of-one-to-enter-your-hearts-channeled-by-ron-head/#more-3331

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони