Sunday, May 26, 2013

Седмично послание на Хиларион 26 май – 2 юни 2013г.Възлюбени,

Пътят напред и нагоре в съзнанието ви сега стана в по-голямо съответствие с радостта и красотата, които пребъдват в душата ви и това увеличава чувствата за разширяване и неограничени възможности. Отворете се към новите начала и си позволете да получите наградата на Вселената, тъй като тя ви предлага осъществяването на най-дълбоките ви и дълго пазени мечти. Пътят пред вас се изчиства и всичко, което е необходимо, е да отворите сърцето си и да го приемете. Позволете на въображението си да лети с радостно очакване на пристигането на новия ден, ден - като бял лист, на който може да се напише живота, който вие избирате, всичко, което е необходимо, е активното ви участие.

Следвайте напътствието на желанията на сърцето си и се осмелете да мечтаете мащабно. Вижте възможността, че може да получите всичко добро, което животът може да предложи. Много от вас са готови да се придвижат отвъд старите парадигми като гледат как пред очите им се случва тяхното разпадане. Вие сте катализаторите за промените, които сега се случват. Вие достигнахте до момента по пътя си, който изисква вяра и убеждение, че всичко е наред и че надделява новият живот. Носете тази вяра всеки ден и упорствайте в намеренията си да го доведете до проявлението му. Има много дейности, които сега се случват в етерните реалности по начини, които могат да ви помогнат в начинанията ви.

Тези времена изискват постоянна преоценка на очакванията и възприятията ви за това как би трябвало да са нещата. В интерес на истината, ако вече сте забелязали, повечето от тях никога не се случват както е предвидено, а това е защото са били в действие сили, които ви поддържат ангажирани с по-непосредствени проблеми като нуждата от неща от първа необходимост за живот. Тези сили заговорничат да ви поддържат разсеяни от фокусирането върху по-важните ценности в живота като подобряване на живота и които биха довели до ниво свобода от лишения и недоимък. Вие живеете в консуматорски свят и вие сте тези, които трябва да решат да разграничат до каква степен ще продължите да бъдете активна част от това.

Един по-прост живот с намалени очаквания за придобиване на последните джаджи и предмети би ви дал пространство за насърчаване на живот, изпълнен с радостта на простите и дълбоки удоволствия, които изискват само да ги забележи и да ги оцени човек. Красива формация от облаци в небето на прекрасен ден може да доведе велики моменти на радост и благодарност. Красив залез в края на деня може да ви благослови с вдъхновяващото си и възвисяващо послание за безкрайната красота, която е на разположение да пиете от нея и да се радвате в пълно удоволствие. Всичко около вас е съществуването на качество на живот, което изисква малко парични разходи. Тези неща са безплатни и изобилни, дадени от съществата на елементите, които ви служат всеки ден просто заради искрената радост от това.

Забелязвайте всички чудеса на природата, които обграждат дома ви и околността ви, защото навсякъде, накъдето погледнете, има красота. Вижте красотата в сърцата на тези, които обичате, когато те се стремят да създадат живот, който ви носи повече лекота и удоволствие за ваша радост. Погледнете без очаквания към прекрасните малки дарове, които те ви дават всеки ден, без да изискват нищо в замяна. Направете щастието на друг човек ваш приоритет и ще откриете, че в носенето на щастие на другия, вие също носите това щастие и на себе си. Благодарете всеки ден за всичко, което имате и за всичко, което получавате, защото по този начин при вас ще дойде повече от същото.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиарион

Превод:Tauno

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони