Wednesday, April 10, 2013

Re: Montague Keen - April 7, 2013 - Bulgarian

Много хора се чувстват обременени и объркани от емоции. Пълното изтощение идва без предупреждение с вълни от топлина, които се разпростират по цялото тяло. Тези симптоми са част от прехода. Вашите тела се приспособяват към новите енергии, които се вливат във вас. Някои от тези преживявания са смущаващи, но трябва да минете през тях. Крайният резултат от всичко това ще е онова, което сте чакали. Лостовете по които до момента сте били държани под контрол, вече започват да се премахват един по един. Това няма да стане бързо. От вас ще се изисква много, за да се справите. Трябва да знаете обаче, че тези смущения в крайна сметка ще доведат до свобода, мир и любов и тъмните сили ще бъдат премахнати.
Всичко върви по план. Момента е подходящ за осъществяването на тези промени. Скъпи мои, изтощението, което се спуска над вас в един момент от нищото е наистина страшно. Вие трябва да успеете да си починете и да се адаптирате. Тъмният Кабал използва всичките си сили, за да предизвиква финансови кризи, здравословни проблеми и страх, в последен отчаян опит да задържи властта си. Техният най-голям коз са банките разбира се. Те използват банковата система, за да унищожават цели държави. Вгледайте се в йерархията на банковата система. Там са онези, които се намират на върха на пирамидата и командват парада. Дали те са част от човешката раса? Това е добър въпрос, защото ако са хора те не биха направили, това което правят. Те нямат никакво отношение към човешката раса. Време е човечеството да се събуди и да осъзнае, че може да победи Кабала. Хората трябва да престанат да слугуват на този Кабал, защото като го правят те подпомагат унищожаването на човешката раса.

Изправете се и се пребройте. Бъдете силни, каквито дълбоко в сърцата си знаете, че сте. Бъдете бдителни и проверявайте храната, което ядете и водата, която пиете и какви лекарства взимате. Бъдете отговорни и не приемайте за чиста монета това, което ви се казва.  Проучете т.н. странични ефекти. Не съществува такова нещо, като странични ефекти, има само ефекти. Ценният ви живот е в опасност. Вие сте заслепени от пропагандата от толкова дълго време, че сте станали като зомбита. Приемате всичко, което ви се казва от онези, чието единствено желание е да ускорят вашата смърт. Това всичко е част от плана на Кабала да превърне света в това което иска. Техният план не включва по-голямата част от вас. Ето защо ви умолявам да поемете контрола. Събудете се с реалните факти от живота на вашата планета. Повярвайте ми нищо не съответства на това, което ви се казва. Всъщност истината винаги е била скрита от вас. Погледнете с ясен поглед към онези, които ви държат в тъмнина и робство.

Когато добрите хора се обединяват и споделят истината, Кабала започва да търси онези хора, които имат някаква слабост. След това те могат да въздействат на това лице и да наблюдават какво се прави и кой е замесен. Тези които са част от Кабала са майстори на това поведение, тъй като имат вековна практика. Затова те се задържат на власт толкова дълго време. Слабите хора са отговорни за тяхната сила, особено онези с голямо его, които търсят властта преди всичко останало. Кабалът може да проникне дори и в най-сигурните групи. Затова защитата е най-важното нещо. Уверете се, че сте защитени по всяко едно време. Никога не приемайте нещо за чиста монета, тъй като имате твърде много за губене.

Това е възможността да създадете един нов свят, който зачита цялото човечество, както и животните и растенията. Вие не сте сами и можете да разчитате на помощта на духовния свят и приятелите ви от други планети. Вие можете да го направите и ще го направите. Единствената религия, която ще оцелее е тази на любовта.  Всичко което е фалшиво или се основава на контрола и лъжата, ще изчезне без следа. Когато фалшивите атрибути на властта изчезнат ще видите ясно тези, които контролират системата и ще се запитате как изобщо сте могли да вярвате и да служите на такива хора. Масовата хипноза е използвана и все още се използва днес, благодарение на телевизора, за да ви държи под контрол. След като осъзнаете това то вече няма да ви въздейства и вие ще станете будни и запознати хора. Отново ви казвам нищо не е такова, каквото изглежда. Нямате време за губене. Сега е времето в което светлината и справедливостта трябва да се завърнат във вашия свят.

Мрежата от лъжи, която ви е държала далеч от истината, скоро ще бъде разкрита. Проверявайте фактите, защото нещата не са такива каквито са ви обучавали. Всичко се прави с цел да ви държи слепи за истинските факти и работило безотказно през всичките тези години, преди някои от вас да започнат да се пробуждат и да виждат пълната картина на нещата.

Ватикана контролира всичко. Те са в дъното на всичко, затова трябва да се започне от там. Всички религиозни войни през вековете са били просто едни игри за тях с които са държали населението на света под контрол. Те контролират всички реални знания и ги скриват от човечеството. Запитвали ли сте се ЗАЩО?

Време е да погледне сериозно на всички тези институции. От къде са тръгнали и какво е тяхното предназначение. Служат ли те на човечеството? Може да се изненадате от някои от отговорите, които ще откриете. Тези въпроси трябва да бъдат зададени, тъй като повече не може да си затваряте очите за това, което се случва във вашия свят. Ваша отговорност е да търсите отговори и да действате отговорно, спрямо това, което сте научили. Сега е по-лесно човечеството да се обедини, отколкото когато и да било в историята.

Свържете се отново с вашите свещени места  и това ще освободи прекрасна енергия, която до момента е била задържана от Кабала. Тя е там и чака да бъде освободена. Всичко е там скрито от обикновения поглед. Вие сте просто слепи за него. Когато се съберете в тези места вие ще усетите издигане и зареждане с енергия. Тези места са навсякъде и чакат вашето признание още веднъж.

Водете се винаги от сърцето си и то няма да ви подведе. Тези от вас, които имат важна работа за вършене през тези времена ще открият, че страдат от почти непоносим стрес и притеснение. Запитайте се кой или какво причинява това. Дали това има някакъв модел. Има много хора, които идват при вас с усмивка и ви предлагат приятелство и съвет, но тяхната единтвена цел е да ви държат далеч от правия път. Гледайте да не бъдете измамени. Питайте за всеки и всичко. Бъдете будни запонати, тъй като не можете да си позволите да поемете рискове. Такива хора са експерти по манипулиране и забелязват всяка ваша слабост и я използват след това, за да ви контролират и да ви държат в подчинение. Вие скъпи мои сте наблюдавали подобно нещо много пъти. Знам, че се отвращавате, че някои хора могат да паднат толкова ниско.

Опознайте врага си. Бъдете бдителни и се предпазвйте. Знайте, че сте на прав път и в крайна сметка ще триумфирате. Вие ще възстановите светлината. Човечеството ще се превърне в едно цяло и всеки един  ще е част от цялото, без да има повече разделения. Мирът ще бъде възстановен. Това е вашата цел.

Знам, че много от вас са залети от негативизъм. Това се дължи на факта, че Кабала се страхува от вас. Поддържайте се един друг. Изслушвайте се, подкрепяйте се и си помагайте, за да разберете какво се случва и защо се случва. Знайте, че понякога думите излизащи от устата на другите не са техните собствени. Те нямат спомен за това, което са казали. Те се използват, за да ви наранят и разстроят, затова отстъпете и се опитайте да ги игнорирате.

Такива хора са за съжаление и подкрепа, защото те страдат, без да разбират защо. На тях трябва да им се покаже какво се случва с тях и защо се случва. След това те ще намерят сили да се откажат да бъдат повече част от това. Всичко е част от пътя, скъпи мои.

Бъдете силни и будни. Трябва да сте наясно какво се случва по всяко време.

Аз съм тук за вас скъпи мои и никога няма да ви изоставя.

Винаги обожаващ, Монти


Превод:New Age

http://galacticchannelings.com/english/montague07-04-13.html

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони