Sunday, April 14, 2013

Йешуа: Вие сте Надарени С Всичко Което Е От Създателя – Предадено чрез Фран Зепеда – 17-ти Март 2013

yeshua4
Йешуа:
 

Привет мои мили приятели, колеги Работници със Светлината и Даряваши – Любов. Поздравявам ви с много Любов и признателност за всичко което вършите. Вие се изправяте пред тази монументална задача да построите вашата Нова Земя със лекота, грация и благодарност, и за това аз ви поднасям необхватната си благодарност.

Може би се чудите защо казвам ‘‘с лекота‘‘ . Е добре, мили мои, това пътешествие наистина не беше лесно за вас, гаррантирам ви го, но лекотата за която говоря е флуидността която придавате на мисията си и на целта си, и щедростта с която дарявате от Любовта си, вашата Божественна Безусловна Любов.

Забелязали ли сте че колкото повече Любов дарявате, повече Любов можете да задържите за себе си и другите? Забелязали ли сте че сте способни да достигнете повече ресурси и способностто като се посветите на задачата да предадете Любов и да създадете свят пълен с нея и всички дарове дарени от Създателя?

Вие сте дарени с всичко което е от Създателя на Всичко-Което-Е. Вие сте надарени с всичко което е Създател. Вие откривате всичко което вече сте, и само какво пътешествие беше това.

Вие най вероятно ше започнете да забелязвате през идните дни че е много по – лесно за вас да се свързвате с частта от вас която е Божественна, която е безпристрастната Реалност която е разширимо изобилие и яснота. Тогава ще откриете че спусъкът на манифестацията е много по – дотъпен, и ще зависи от освобождаването на вашата Истинска Частица осветена от всичката Светлина и Любов които разрешите в Съществото си.
Да, мили мои, чистенето в което вие така стриктно участвахте започва да се показва във увеличеният проблясък и блясък на вашите Светлинни Тела. Душата ви започва да се интегрира и подчертава и става много по – разширена и настояща.
Мили мои, сега вие имате шанс да изучавате такъв красив свят който вие сте създали като активирате креативните сили с които наследственно сте дарени, и винаги сте били дарени с тях. Вие давате съгласието си да ги пприветствате сега, и скоростта с която прогресирате ще бъде увеличена заради това съгласие и откровенност.

Вие имате моето пълно обожателено възхищение за желанието и куражът с които поехте тази задача да можете веднъж отново да бъдете запознати с духовният дар които е ваш по наследство, нещо което само наскоро, ако погледнете назад, съвсем бледо си спомняхте, ако изобщо.  

Аз ви наблюдавам, като съзнателно хвърляте цялото си Сърце и Душа във пробуждането си, винаги с мисълта в ума си да го разрешите не само заради вас самите, но и за другите, без значение колко обезсърчително може да изглежда понякога. Защото това ви различава от всички други същества които нямага привилегията да се въплатят в точно това време и място на тази Земя.

На какво чудно пътешествие бяхте вие вече, пълно с изненади, и да, концентрация понякога, и да трудности по някога. Но това са точно нещата които ви различиха, защото докато страдате, вие също така се пресягате по – дълбоко и намирате куража и необходимите средства да продължите вашият път и мисия, със пълен успех.

Така, през идните дни на увеличена активност с наближаващото Равноденствие, така както винаги е било докато ви правите път по тази пътека на пробуждане и възнесение, бъдете верни на святите си намерения да започнете нова глава и след това още една и друга докато си правите път нагоре по спиралата от постижения на много увеличавания  на повишена честота и дименсия, и мили мои, настанете се в това с Мир в Сърцата си, защото вие сте ‘‘местителите и клатителите‘‘ на Цял един Нов Свят,и можете да бъдете сигурни на величествен и много важен резултат.  

Вие винаги имате Благословиите и Любовта ми и разбирането натова през което минавате, но се фокусирайте вместо това на чудото и честта че сте в привилегия да бъдете важната сила в тази мисия на подновяване на вашият Свят и на живота си. Имайте всемогъща благодарност; това цака всяка карта на умора и страдание които естественно се появяват в процесът ви.

Моля продължавайте да се грижите за физическите си тела така като и те ще преминат през огромна трансформация като Светлината бъде представена във все по – велики количества, докато ставате Просветените Същества каквито сте по съдба и наследственно право. Вдишвайте Светлината и Любовта постоянно сега с целта да трансформирате себе си към върховни и прелестни Създания на Светлината  от Създателя като преживявате величието на Висшите Светове.

Вие сте по – далеч от колкото сегашната ви преценка би ви разрешила да знаете, но не след дълго вие ще можете да достигнете истинската Реалност която разкривате с всеки поет дъх и всяка решителна стъпка която поемате към непознатото, далеч от създадената от вас илюзия и във вашите Истински Вас и вашата Истинска Същност и съществуване като Едно със Създателя  на Всичко-Което-Е.

Поемайте всеки дъх в разкрач сега и се предайте на Истината на Съществото си, мили мои. Аз съм винаги до вас и с вашето Сърце в това ваше Знаменито Пробуждане.

Цялата ми Любов е ваша,

Ваш любящ брат, Йешуа.

Превод:R&R

Линк - http://franheal.wordpress.com/2013/03/18/yeshua-you-are-endowed-with-everything-that-is-of-creator-as-channeled-by-fran-zepeda-march-17-2013/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони