Monday, April 1, 2013

Седмично послание на Хиларион 31 март – 6 април 2013г.





Възлюбени,

Като продължавате да освобождавате стари модели и цикли на мислене и поведение, вие откривате, че се чувствате по-сигурни и уверени в себе си и в своите способности. Ние виждаме, че вие постоянно си напомняте за Светлината, която сте, и твърдо се придържате към нея. Това е много важно, тъй като то помага да се подсили по-голямото поле от Светлина, което сега обгражда вашата планета и ви позволява да се включите в него. Тези от вас, които получиха голямо вливане на космически енергии през изминалите седмици, сега са в процес на пълно интегриране на тези енергии в енергийните си системи. Ето така работи процесът, за да може да позволи безопасно на цялото Човечество да получи възможността да абсорбира колкото може повече от новите и по-висши енергии, за да могат да се случат вътрешните промени.

Предстоящите дни ще продължат да прибавят по-голям коефициент Любов и Светлина към Земната атмосфера. Това е лесно достъпно за всеки и всичко, което е необходимо, за да се възползвате практически, е намерението и заявката да го направите. Ние, като вашето Семейство от Светлина, помагаме на всеки един от вас, за да се възползвате най-добре от тези енергии и да трансформирате и трансмутирате всичко, което е останало и ви задържа в робство на третото измерение, което сега избледнява. Сега вие ставате по-осветени във физическото си тяло, вие излъчвате тази Светлина където и да отидете и тя става забележима за другите около вас. Те не знаят точно какво е това във вас, което Е различно, но забелязват, че определено има нещо.

Колкото повече можете да поддържате и задържите повече от по-висшите идващи енергии, толкова това поле от Светлина около вас разширява влиянието си. Просто като сте себе си където и да отидете, вие оставяте енергийния си отпечатък и по този начин дълбоко влияете на всеки и всичко. Домашните ви любимци забелязват разликата и искат да се приближат, когато сте близо до тях, за да могат да се къпят в енергиите. Всички същества около вас забелязват Светлината ви и са привлечени от нея, така че моля, имайте предвид това, когато се чудите защо виждате толкова много същества в мястото, където живеете. Вие им предлагате надежда и защита в тези променящи се времена.

Ние ви казваме, че най-бързият и сигурен начин да ускорите напредъка си е да извършвате вътрешната работа като застанете лице в лице със себе си, а това включва и тъмната ви страна, категорично и като използвате силата на прошката за всичко, което намирате там. Да простите на себе си и на другите за всичко, което се е случило в живота ви, ще ви издигне в по-висок резонанс, което ще улесни поддържането на високите честоти в предстоящите времена. Актът на прошката разсейва чувствата на гняв и чувството за несправедливост по-бързо, отколкото всеки друг метод, който може да опитате. Това изчиства сърцето ви и всички други чакри и по този начин ви оставя отворени, за да получите още по-голяма Светлина, която влиза.

Ще продължите да откривате, че се редуват чувство на нужда от дълги периоди сън и чувство на напрежение да започнете нови проекти. Аклиматизирайте се към тези цикли и приемете тези времена на почивка, защото тялото ви наистина оценява това признаване от ваша страна, за да може да осъществи нагласи за лечение и подобрение на функциите си. Когато се чувствате енергични, това е времето за изпълнение на онези креативни идеи, които ви идват от по-голямото поле на безкрайни възможности и може да свършите много неща през тези времена. Не забравяйте да използвате силата на проницателността си във всички неща и да избирате на какво да обръщате внимание, защото това ще се прояви във вашия свят. Призовавайте ни често, за да можем да сме по-активни в помощта ни към вас всеки ден.

До следващата седмица…

АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and the Scribe’s credit, copyright and website address is included.   www.therainbowscribe.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони