Tuesday, April 23, 2013

Кратка Актуализация на Положението 22 април 2013

Много хора се чудят какво е положението по отношение на Събитието и каква е причината за всички закъснения / отлагания.

Както вече казах много пъти, Събитието не може да се случи, докато не се справим с не-физическите негативни сили. Премахването им изисква много упорита работа без незабавни впечатляващи резултати, които мнозина очакват. Силите на Светлината имаха план за лансиране на Събитието през 2012 г. в един от Прозорците на Възможностите. Това изисква съзнателно сътрудничество и степен на единство вътре в Освободителното движение на повърхността на планетата. Както всички знаете, единството не се прояви и в допълнение към това, някои ключови лица взеха грешни решения в критични моменти, както често се случва в рамките на повърхността населението.

Силите на Светлината отвъд повърхността на планетата имат по-водоустойчив подход, който не разчита толкова много на повърхностното населението. Те премахват пречките една след друга, докато ситуацията узрее за Събитието. Този подход отнема повече време, но е много по-сигурно да бъде успешен.


До пробива, не-физическите архонтите все още манипулират Освободителното движение на повърхността на тази планета. Техущата сапунена опера Keenan / OPPT е един много добър пример за това. Нито една от тези две групи няма някаква реална геополитическа сила, така че може да пренебрегнете конфликта изцяло и по-скоро да се съсредоточите върху това, което сами можете да направите, за да помогнете за планетарното освобождение.

Много хора също така очакват RV - Revaluation (преоценка, подмяна на валутата) да се случи всеки момент. Това не е начина, по който трансформацията на финансовата система ще се случи. Това ще се случи само по време на Събитието, като обменният курс между валутите няма да се промени драстично. За да обновите вашата памет, можете да прочетете тази статия за новата финансова система:

http://2012portal.blogspot.ch/2012/04/normal-0-microsoftinternetexplorer4_28.html


Източник

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони