Thursday, April 18, 2013

Мистериозни Училища


Преди тази планета да бе окупирана 26 хиляди години назад, Възнесените Учители ходеха свободно между човечеството и поддържаха връзката с присъствието на Единния цяла-непокътната. Тяхното тайно (мистериозно) училище бе разположено на главния остров на Атлантида:


Възнесените Учители са същества от чиста Светлина и Любов, които са се развили отвъд дуалността. Можете да прочетете много добро описание за тяхната работа и дейност на нашата планета тук:

http://www.sacred-texts.com/eso/um/

Възнесените Учители отстъпили от повърхността на планетата, тъй като тя е окупирана от тъмните сили една платоническа година преди (26 000 земни години). Основното мистериозно училище на Атлантида започва бавен упадък след като прекият контакт с Възнесените Учители е загубен. В един момент то бе преместено в Египет, където храмовете и пирамидите са построени в района между Сакара и платото Гиза. В момента на потъването на Атлантида - 9564 г. пр.н.е. всички училища на Атлантида са били разрушени и повечето от техните знания и мъдрост загубени.След потъването, мистериозните училища бавно се възраждат в Близкия изток от оцелелите фрагменти на Атлантското наследство като получили вдъховение чрез случаен контакт с положителни извънземни състезания (като мистериите на Исис в резултат на пряк контакт със Сириус) и от подземната мрежа на Агарта (такива като мистериите на Делфи). Част от училищата дегенерират в резултат на засилването на "Veil" и Илюминатите произхождат от този клон. Подемът на училищата настъпил в Средиземноморието преди 2000-2500 години в резултат на повишена активност на Галактическото Централно Слънце. По това време, посветените на тези мистериозни училища узнали за карантина на нашата планета и наличието на Архонтите. Унищожаването на тези мистериозни училища е основната цел на Архонтската инвазия - Хазария през 4 век и възхода на програмиращият ума култ към християнството е дирижирано да унищожи и последните следи от истинския Гнозис (знание).

Сен Жермен възражда стари Египетски мистерии и създава училище в Париж през 1775. Това тайно училище е било управлявано от Братството на Звездата за век и един от неговите членове написал тази красива книга, която съдържа много кодирани съобщения за процеса Възнесение:

http://www.sacred-texts.com/sro/botd/

Има много »мистериозни училища« около планетата сега с откъслечни знания и мъдрост. Истинските училища ще бъдат установени след Събитието и особено след Първия Контакт.

До тогава, можете да прочетете тези две книги, които дават доста добра представа за човека, Вселената и Плана:

http://www.amazon.com/The-Star-Borne-Remembrance-Awakened-Ones/dp/1878246348/ref=tmm_pap_title_0

http://www.aurora2012.net/Book.html


Победата на Светлината и зората на Златния век са близо!

Източник

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони