Thursday, April 11, 2013

Всичко се отваря: ДНК, Времето, Древните култури…и всичко протича през и чрез васБезгранични същества на любовта,

Вие притежавате всичко, което е необходимо за да се издигнете до новите вибрации на съществуване. Вашето ДНК е вече отворено и реактивира пълното проявяване на човешкия геном. Ще го забележите по новите начини, с които ще се свързвате с другите форми на живот на Земята. Ще активирате ключови аспекти на вашето същество, отговарящи за новото възприятие за време и пространство. Личната чистота ще стане по-осезаема и ще излyчвате повече радост и спокойствие. Приливът на мир, хармония и любов във вас е сигурен индикатор, че сте в единния поток на съзнанието и разширявате себе си.

Ще изпитвате нови, понякога драматични пориви за промяна. Земята се отваря за нейната пет измерна честота. Това означава, че ще се промени и нейната география. Рекалибровката на планетата приключва и от сега нататък нейната нова активност ще бъде свързана с усвояване на новите космически кодове и тяхното материализиране във форми. Новото измерение ще моделира земната повърхност по най-добрия начин, съответстващ на новата енергийна матрица.

На Земята ще се проявят древните култури и звездното наследство на човечеството. Това ще стане във вас и чрез вас. Атлантида, Лемурия, Авалон, Египет, Месопотамия, Елада – всички те ще бъдат събудени и проявени отново, посредством древното знание и памет на хората. Едни ще събудят спомени от отдавна отминали времена, древни култури и цивилизации. Други ще открият вътрешното си познание за света и живота. В пресечната точка на измеренията, всеки ще открие своята истина, произход и божествен отпечатък. Човешкото същество е уникално кодирано с информация и нейното събуждане ще предизвика промени в местоположението, интересите и връзките. Когато тези невероятни неща започнат да се случват, усмихнете се и си спомнете думите ми.

Времето се разтваря. Вие се отваряте заедно с него. То се разгръща, дарявайки ви с голямо познание. Същевременно вие сте физически наблюдатели на неговия танц с линейността. Това е уникален шанс да изпитате живота по такъв магичен начин. Наред с всичко това вие притежавате безгранична свобода да изучавате сътвореното, задавайки си въпроси и получавайки спонтанни отговори.

Животът ви предлага серия от възможности за участие. Изборът е голям, затова ако не усетите мигновен резонанс с нещо или някой, изчакайте следващия вариант. Всеки момент ви носи придобивки. Забавлявайте се с възможността да експериментирате с момента: да го разширявате, да го утвърждавате, да му се радвате и да творите. Вие често поставяте голяма част от живота си на страна, губейки се в ограничените отговори и тесни перспективи.
С всеки изминал ден ще ставате все по-жизнеутвърждаващи. Това ще отвори вратите на Небето за вас тук и сега. Всички цели са достижими във всеки един момент. Изобилието може да дойде при вас докато хапвате сандвич или играете лотария. Това е просто разнообразие на формата. Вие избирате конкретната вибрация, умножавате я и я приемате в желаното количество и момент.

Разбрахте ли, че разнообразието е част от играта? Както костюмите и реквизита увеличават удоволствието от представлението. Истинна и чиста любов населява всяка част от мирозданието. Всяка скала, дърво, морски обитател, растение, ангел, човек, място, звезда, молекула – всичко е съзнание, преминаващо през вас. В това единение е изначалната любов на Създателя, дар за всички участващи.

Пълна възможност за реализация и изява се крие ВЪВ ВСЕКИ МОМЕНТ, ВЪВ ВСИЧКО И ВЪВ ВСЕКИ! Осъзнавате ли го сега? То е безкраен поток на съприкосновение и любов, съприкосновение и любов, съприкосновение и ЛЮБОВ…

Това е което Е! Възлюбени!

О, небеса, толкова е хубаво!

Нямам търпение да се включите в радостното празненство!

То идва, наблюдавайте! Вие ще продължавате да казвате да и да пристъпвате напред, излизайки отвъд моделите на това, което беше. Лека промяна във вашия избор ще ви издигне на гребена на вълната на живота.

 Всичко е тук, в момента, в който четете това съобщение.

Това съм Аз, вашият верен приятел Архангел Михаил, позволете ми да ви поведа към Познанието!

Знаете ли колко дълбоко ви познавам? Колко много ви обичам? Колко съм щастлив да общувам с вас? Как обичам да бъда близо до вас, да виждам живота през вашия поглед. Вашата светлина ме преизпълва и е дар за мен да бъда с вас.

Усещате ли?

Вашата усмивка се завръща.


Ние сме отново Едно. Всичко е Радост!

Аз Съм Архангел Михаил!


Източник

Превод за Самозъзнание.com | Мира Андреева


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони