Tuesday, April 30, 2013

Montague Keen - April 28, 2013

Желанието за мир и любов трябва да бъде в сърцата и умовете на всички, тъй като голямото пробуждане се разраства и набира все по-голяма сила. Всеки един от вас е важен, тъй като вашето бъдеще и бъдещето на планетата ви зависи от стъпките, които ще предприемете в този момент. Вашата планета започна да се изчиства от тъмните енергии, които са ви управлявали. Тяхното време вече изтече.

Има хора, които искат да се дистанцират от тъмните сили и искат да разкрият всичко, което е било скрито до сега. Много от тях са възпрепятствани от това да говорят. Тъмните сили не могат да контролират всички. Те имат най-голямо влияние над хората на които животът им е доминиран от телевизията и вестниците. Хората, които приемат без да задават въпроси всичко, което им се казва по телевизията.

Всеки трябва да поеме отговорност за това, което приема за истина. Вие не сте марионетки. Вие имате свое собствено съзнание и трябва да го използвате. Кажете НЕ на войната и НЕ на инвазията в други страни. Вашите събратя се нуждаят от вашата защита. Както съм ви казвал и преди цялото разделение между вас е част от плана да бъдете държани под контрол. Заблудените хора вярват на всичко, което им се казва от кабала и по този начин му помагат в унищожаването на държава след държава. Разбира се вие сте достатъчно интелигентни, за да осъзнаете това. То е толкова очевидно. Когато повечето хора осъзнаят това, убийствата ще спрат и ще настане мир. Днес хората са по-контролирани, отколкото когато и да било. Вие нямате абсолютно никакви свободи. Вие сте позволили това да се случи, тъй като мълчанието ви се възприема като съгласие. Наистина ли искате съня в който сте изпаднали да доведе до вашето унищожение?

Намерете вътрешния си глас и говорете ясно и открито. Откажете се да бъдете повече безмозъчни марионетки. Вие сте мощни същества на светлината. Позвoлете на светлината от истината да свети ярко и да привлече други, които могат да ви помогнат. Вие ще можете да разчитате на цялата помощ от която се нуждаете. Трябва само да я потърсите и тя ще ви бъде дадена. Имайте вяра в себе си, защото можете да го направите.

Погледнете себе си такива каквито сте, а не такива каквито ви е казано, че сте. Повярвайте, че можете да го направите и ще го направите. Всичко е въпрос на вяра в собствените сили и това кои сте в действителност. Спрете да вярвате на пропагандата, тъй като тя е толкова нелепа и очевидна. Приемайте с насмешка опитите да вкарат страх в съзнанието ви и имайте ясен поглед  за това което ви се представя. Тогава и само тогава ще бъдете в състояние да премахнете оковите в които сте затворени физически и психически. Време е да върнете обратно свободата си. Поемете контрола над собствения си живот и бъдете духовните същества, каквото в действителност сте.

Отворете съзнанието си към вашите духовни водачи, те с нетърпение ви очакват, за да ви ориентират. Ръководете се от сърцата, вярвайте само на душата и сърцето си и ще намерите верния път. Това е много важно време в живота ви. Не можете да си позволите да правите грешки. Човечеството отново ще стане едно цяло, както винаги е било, преди да бъде превзето от тъмните сили.

Бездушието в което се намират много хора ще изчезне и спокойствието ще възстанови мира и хармонията между всички хора. Парите се използват, за да се контролира живота на хората. Кой е създателя на паричната система? Защо е създадена тя? Тя със сигурност не е представлявала интереса на хората и е служила само за унищожаване на живота. Хората повече не трябва да бъдат роби на тази система. Тяхната цел е да поробят човечеството. Уверете се, че вашите деца растът без това поробване. Време е да се противопоставите на всички системи на контрол и да ги видите такива каквито в действителност са.

Погледнете в очите и обърнете внимание на езика на тялото на тези, които ви управляват. Ще усетите, че това което ви казват не е истина. Скоро те ще осъзнаят, че лъжите им не могат да действат повече. Те ще бъдат изложени на показ и няма да могат да функционират повече. Трябва да гледате с насмешка на опитите им да ви вкарат в още една война. Те си мислят, че вие още сте марионетки и се подчинявате на господарите си. Покажете им, че това не е така и вярвайте в себе си.

Четете книги за духовността, които да ви дадат насоки за свързване със собствената ви духовност. Трябва просто да се насочите в правилната посока и всичко ще бъде наред. Тези книги ще ви помогнат да се доверите на интуицията си. След това ще осъзнаете кой сте всъщност. Времето, такова каквото го познавате в момента, ще престане да съществува. Това ще ви освободи и ще можете да се насладите пълноценно на света около вас. Остаряването също е форма на контрол върху вас. Вие сте склонни да се превърнете в това, в което се очаква да се превърнете, без да се замисляте как можете да го контролирате.

Докато бях на Земята аз никога не видях себе си, като старец. Да бъдеш стар е състояние на ума в което нямах никакво намерение да влизам. Аз живях живота си пълноценно, чак до смъртта си. Когато се научите да поемете контрола върху собствения си живот, тогава ще усетите вътрешно нормализиране и контрол. Целият ви живот ще се промени към по-добро, когато върнете контрола си над него. Не е нужно да се води война, за да направите това. Трябват ви просто любов във сърцето и доверие в себе си да знаете, че това е нещото, което трябва да направите.

Поздравявам всички, които честитиха рождения ден на жена ми. Изпращането на любов един към друг е нещото, което трябва да направим. Нека любовта ви озарява всеки ден и да озарява живота на всички, които живеят на Земята.

Не се тревожи скъпа моя, всичко си идва на мястото по великолепен начин. Ние ще ви напътстваме, когато дойде подходящото време. Това, което трябва да се направи ще бъде направено.

Завинаги до теб скъпа моя, ваш обожаващ Монти.

Бележка от Вероника

Често получавам въпроси за това какво са направили хората в Ирландия. Ще намерите информация за това на началната страница на следния сайт: www.montaguekeen.com

http://galacticchannelings.com/english/montague28-04-13.html

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони