Sunday, April 21, 2013

Седмично послание на Хиларион 21-28 април 2013г.
Възлюбени,

Времената, в които живеете, са изковани и с най-големите предизвикателства, и с най-големите благословии. Тъй като трето-измерните енергии вече не са подкрепяни от самата атмосфера, която обгражда Земята, става все-по трудно да се задържат по-плътните енергии в личните ви енергийни полета. Сега има ефект на бумеранг, при който тези, които таят и задържат по-плътните енергии, откриват, че това се връща при тях силно увеличено и тази енергия понякога изригва по начини, трудни за разбиране от по-голямата общност.

Става все по-важно да освобождавате тези по-плътни енергии по начини, които не въздействат вредно на Света. Ролята, която вие, Служителите на Светлината, играете сега, е балансираща и разтваряща противоречивите енергии. Това е нещо, за което всеки от вас автоматично се моли и се стреми, когато възникне необходимост. Вие се научихте как да трансмутирате по-ниските енергии в себе си и да ходите по Земята, без да имате отрицателно влияние върху нея. Важно е да поддържате любов в сърцата си без значение какво се случва в променящия се Свят около вас и вие правите това по чудесен начин.

Задължение на всеки от вас е да укрепва защитата си всеки ден, така че да можете да останете фокусирани върху най-вътрешното си ядро от Светлина, Любов и Състрадание и да поддържате това устойчиво в ежедневните си дейности. Прекарвайте колкото можете повече време навън в общение с природата и семейството на елементите, което обгражда мястото, където живеете, това работи за трансформирането на всички енергии в цялост и баланс. Призовавайте ги, за да помагат, когато грижите на света ви повалят и намирате за трудно да поддържате балансирания си поглед от по-висока перспектива на процеса на издигането. Дори пет минути, прекарани в заземяване в ядрото на Земята и в привеждане в съответствие с по-висшите ви аспекти има положителен и обновяващ ефект върху вашата система.

Поддържайте равновесието си по всякакъв начин и често си напомняйте, че сте същества от Светлина и Любов, когато несъответстващите енергии играят във вашата част от Света. В атмосферата има по-силни енергии, които има нужда да бъдат асимилирани в човешките ви операционни системи, за да може да бъде активирана повече от вашата Светлина. Припомнянето на ролята, която си избрахте да играете в тези времена, се активира във вас и вашето посвещение на тази служба надлежно се отбелязва и подкрепя от вашето Семейство от Светлина.

Не се отказвайте от усилията си да живеете естествено и честно по всяко време. Думите”да стоиш в Светлината си” са придобили напълно ново значение сега, когато тя се е превърнала в изключително важен елемент за подкрепа на Земята и всички нейни обитатели. Опитайте се да си спомняте да се свързвате с ново активираните кристални мрежи, които сега притежават голям капацитет да обслужват общото добро чрез обединяване и увеличаване на комбинираните ви усилия в намерението за най-добър резултат за всички.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони