Wednesday, April 24, 2013

Електромагнитни космически бури - енергии на сърцето и гръбначния стълб



Има огромни промени случващи се в стратосферата над Земята, и електромагнитни бури всяват хаос в слънчевата система.

Отразяващите се слънчеви лъчи сега се разпадат на многобройни нови части, докато Галактиката Млечен Път минава през огромно прераждане, което зясяга всички елекртромагнитни полета в и около слъчевите и системи, Вселени и всъщност цялата галактика.

Ние трябва да разберем, че никога не сме били разделени от цялото. Каквото се случва в макрокосмоса се случва и в миркокосмоса.

Каквото е горе това е и долу.

Цялото физическо човешко тяло е едно масивно енергийно поле и то е част от енергийните полета на земята и общото космическо поле. "От прах сте съсздадени ,и в прах ще се превърнете".

Това е така главно, защото човечеството е забравило своето безсмъртие, което то притежава от самото начало на времето и това, което колективното човечество помни дълбоко като Едемската градина. Това е момента, когато човечеството пада от състояние на седмото измерение в състояние на третото измерение, и смъртта като такава е позната.

Аз само се опитвам да ви накарам да разберете, че микрокосмоса и неговото миниатюрно отражение са изградени по едни и същи принципи. Така, че в общи линии ние никога неможем да мислим нас и тази планета като за една самостоятелна единица. Защото всъщност това е един миркокосмос в макрокосмоса, който представлява едно много по голямо и общирно енергийно поле.

Ние всички дълбоко в себе си помним това по някакъв начин. Боговете и Богините от митологията са истински мъже и жени, макар и историите да са били превърнати в митове докато човечеството забравило напредналите си технологии, които е използвало.

Докато ние бавно се пробуждане от съня на забравата, воалите на амнезията се повдигат и тези, които задържат планетата сега губят контрол. Все повече и повече хора се събуждат и започват да позволяват на тези енергии да преминават през центъра на сърцето и по този начин масовото пробуждане на сърдечните енергии.

В началото човешкият род знаел това, но после дошли тези, които съзнателно затворили сърцето и започнали да манипулират ума. Умът може да си представи много неща, но най-вече може да апелира към страх и управление чрез страх, след това да подхранва страха в съществата, а след това съществата стават лесни за управление.

Колкото повече пробуденият се приближава към душата си и отваря сърдечният си център, толкова повече той се свързва с великият макрокосмос. Колкото повече знание получава пробуденият, толкова повече разбира, че той не е просто физическото тяло или физическата форма, а че е част от космоса.

По този начин съществото разбира, че е гражданин на космическото цяло, а след това идва разбирането, че е тук само за миг.

Пробудения осъзнава, че той не е тази физическа форма, а че е нещо много по грандиозно от това, той всъщност разбира, че е БОЖЕСТВЕНАТА ИСКРА и колкото повече се свързва с тази божествена същност дълбоко в сърцето и душата си, толкова по силен става. Това също е и преминаването към баланс - балансът между женското и мъжкото.

В началото в земи като Лемурия, телата и физическите форми били АНДРОГЕННИ (двуполови) - мъжко и женско начало в едно тяло. След това съществата решили да разделят тази форма в две форми - мъжка и женска. От тогава се случили огромни промени и двата аспекта се разделили още повече. Това причинило невероятна колективна болка на човечеството, и това балансиране между мъжко и женско сега идва на преден план, тъй като колективното съзнание трябва да се излекува.

Това е една от причините поради която взаимоотношенията затъват, затова просветленият трябва първо да успее да намери баланса, цялостноста и дълбочината в себе си, преди той наистина да обича или да се свърже в перфектна уравновесеност с друг. Докато има дисбаланс винаги ще има промяна в единият или в другият.

В реалноста двамата винаги са в перфектен баланс – но небалансирани енергий продължава да има само на Земята, които сега трябва да бъдат изчистени от колективното съзнание въднъж и за винаги. Да се върнем на електромагнитните полета : те са сложно свръзани със сърцето на планетата, което от своя страна е свързано със сърцето на центъра на Галактиката Млечен Път и по този начин със нашите собствени сърдечни центрове.

В целият процес на тези масивни космически бури, нашият гръбначен стълб се активира. Всеки прешлен е отразен в 33 октави на звука, и всяка от тях преставлява емоция. Когато все повече и повече енергийни центрове във всеки прешлен се активират ние все повече и повече встъпваме в по-високите честоти и ставаме все по-свързани, това ще предизвика емоционални реакции, а това на свой ред ще предизвика въртенето на чакрите или енергийните колела където се пази паметта.

Ето защо е важно да се работи с тези енергии, които позволяват все повече съзнателен енергиен поток да минава през коронната чакра на главата и след това надолу през целият гръбначен стълб, и след това в енергиините центрове под краката ни и след това в Земята през сърцето и оста и право в енергийната и мрежа.

По този начин ние активираме нашите светлинни тела все повече и повече и след това тези от нас, които преминават или са преминали в петото и седмото измерения ще бъдат напълно активирани.

Това е най–голята промяна, която тези електромагнитни бури носят на нашите тела и планетата Земя.

Това е наистина ревулюционна промяна и ни довежва до свързването ни с нашето истинско АЗ, така както бяхме в началото на цивилизацията на тази планета.

Източник

Превод за Самосъзнание.com | Александър Торланов

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони