Friday, April 26, 2013

Тайната Космическа Програма

Дойде време най-накрая да освободя малко информация за тайната космическа програма. Скритата цел на тайната космическа програма е да се създаде възможност за завземане на планетата от Драконовидни / Рептилии. Завземането се провали и скоро силите на Светлината ще изчистят и последните следи от техния контрол на тази планета - Кабала.

Тайната космическа програма започна в Германия веднага след края на Първата Световна Война:

http://thirdreichocculthistory.blogspot.com/2011_09_01_archive.html

През 1934 г., много раси от "Драко" империята осъществиха контакт със световните лидери и сключиха тайни договори с тях, предлагайки им напреднали военни технологии в замяна на поробването на масата човешка популация. Това е основната причина за големия напредък на технологиите през 30-те. Всички тези проекти имат нужда от финансиране и то се осъществи чрез конфискация на частно злато чрез "Gold Reserve Act" - 1934 година.

По време на Втората Световна Война, Драконовидните сили опитаха отворено поглъщане на планетата чрез нацистка Германия. Този опит не успя поради победата на Съюзническите сили и Драконианците установяват по-прикрит подход.

Те импортират около 2000 водещи нацистите в САЩ чрез операция "Paperclip - Кламер" и много от тези нацисти все още са гръбнакът на правителството в сянка, което отговаря за делата на тази планета.

След войната, стотици хиляди тона Злато на Ямашита бяха пуснати в търговски програми, които предоставят финансиране за изграждането на масивна система от подземни военни бази по целия свят. Тези бази са построени, за да подготвят сцената за Драконианската инвазия, която е планирана за 2000-та година. През 50-те, тайната космическа програма е удължена и включва бази на Луната и Марс. Изграждането на бази под повърхността на Земята е в ход и в средата на 90-те години имаше около 120 бази в Съединените щати и около 400 бази по целия свят.


Допълнително финансиране е необходимо за тези проекти, и всъщност всеки човек на планетата има дял от около 25% от заплатата си за тези тайни проекти чрез източване на парите на данъкоплатците:

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_USAP.htm

Тайната космическа програма и изграждането на подземните бази са управлявани от Рокафеллер/ Кисинджър / Буш / Ръмсфелд / Халпърн / Чейни военнопромишления комплекс чрез корпорации като Halliburton, Bechtel, Rand, Sandia, Wackenhut, Morton Thiokol, Raytheon, Blackwater…

Мъжът зад завесата на тайната космическа програма е Джон Дейл Халпърн. Неговото дружество за прикритие Halpern, Denny & Co все още контролира Halliburton, Monsanto, Raytheon и Academi (бивш Blackwater).

Тайната космическа програма включва развитието на много съвременни технологии, както можете да видите тук:

http://thepromiserevealed.com/secret-technology-photo-gallery/


След голям напредък, постигнат от силите на Светлината в началото на 90-те години, "Драко" съюза реши да нахлуе по-рано и вместо през 2000 г. тяхното нашествие започна в края на 1995 година. В целевата дата за инвазията, 11-ти Януари 1996, те решиха да смажат малкото хора, които са наясно с техните плановете.

На този ден те убиха Фил Шнайдер и също нападнаха мен и някои други ключови фигури. Фил Шнайдер говореше открито за подземните военни бази:

http://www.apfn.org/apfn/phil.htm

Между 1996 и 1999 г. около 500 млн. Влечугоподбни влизат в хуманоидни клонирани тела в тези подземни бази. След 1999 г. Съпротивителното Движение започна изчистването на тези подземни бази и отстранява всички Рептилии с изключение на много малка част на повърхността на планетата. Дълбоките части на тези бази бяха изчистени през 2003 година. След това, напредъка на силите на Светлината бе масивен.

Между 2008 г. и 2011 г., Плеядианците увеличиха присъствието си в околоземната орбита до степен, че НАСА е принудена да затвори официално обслужваната им космическа програма, защото те не могат да предотвратят изтичането на доказателства за присъствието на Плеядианците.

През 2012 г. Съпротивителното Движение премахна по-голямата част физическо злато от ръцете на Кабала. Това осакати техните операции. Сега те крият последните няколко трилиона от парите си в Лихтенщайн. Поради факта, че те се нуждаят от 2-3 милиарда долара дневно, за да запазят тяхното шоу в ход, те могат да издържат 2 или 3 години, ако техните ресурси не бъдат зазягани, което разбира се няма да стане.

В началото на 2013 г., Съпротивителното Движение изчисти всички подземни съоръжения на Кабала чрез операция "Underlord". Сега те няма къде да се скрият и са засегнати.

В деня на лунното затъмнение, топ членове на военно-промишления комплекс ще се срещнат на тайно място близо до ранчото на Буш в Тексас, за да обсъдят ситуацията. Те няма да намерят решение.

Победата на Светлината е близо!


Източник

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони