Monday, April 1, 2013

Montague Keen - 31 March 2013


 
Скъпи мои имах щастието да организирам една две изненади за вас този уикенд. Искам да ви благодаря за вашата преданост към нашата работа. Много важно е за вас да прекарате този уикенд със семейството и близките приятели. Трябва да се отпуснете и да оставите работата настрана за няколко часа.

В момента се правят важни връзки и правилните хора излизат на преден план. Споделя се много значителна информация. Бяхме казали, че важна връзка ще се направи с Канада и в последните няколко часа тя бе осъществена. Всички свещени места по Земята някога са били свързани, но тази връзка е била временно разрушена и точно това ви е оставило в тъмнината. Сега чувате за много добри хора по целия свят, които са наясно с това и са се захванали да възстановят тези връзки. Това ще създаде енергията необходима на Светлината да се справи с всичко сторено от тъмните сили. Ние от духовния свят работим с тези хора. Тяхната единствена цел е да възстановят Светлината.

Беше ви дадена важна информация по време на интервюто миналата вечер по отношение на това кои сме ние и каква е нашата душевна връзка. Беше потвърдено също, че вашите инстинкти са правилни по отношение на един човек от вашия екип. Той е от много голямо значение и скоро ще направи това, което се очаква от него. Неговата душа се свързва с вас скъпи мои. Той ще надмине очакванията ви, така че не се притеснявайте всичко ще се случи така, както е предвидено. Вашето желание да пришпорвате нещата трябва да бъде контролирано. Духът решава кога да продължите не вие скъпи мои. Оставете всички тези решения на нас. Вие усещате със сърцето си, че ще успеем. Ние правилните хора ще бъдем на ваша страна.

Значението на Ирландия най-сетне се разбира от целия свят. Онези, които правят контакт с вас са нетърпеливи да споделят своите изследвания. Те разбираемо са развълнувани, че най-накрая виждат пълната картина на това кога системата на контрол е била изградена и как е постигнала такъв голям успех. Това знание ще ви направи свободни. То ще покаже на светло онези, които са съучастници в унищожаването на вашия свят. Това беше когато човешката раса бе променена, за да може да бъде държана под контрол. Виновните сега започват да изпитват страх от това, че са разкривани. Техните заплахи вече плашат все по-малко хора и те започват да губят своя контрол.

Уверете се, че сте заземени по всяко едно време, тъй като трябва да се предпазите от всякакви форми на атаки. Тъмните сили няма да си отидат тихо. Не трябва да се боите, тъй като ще получите помощ да възстановите вашия свят. Всичко е на мястото си и когато момента е подходящ всичко ще ви стане ясно. Доверете се на духа си и знайте, че това е единственият път напред.

Постепенно трябва да сте отървете от фалшивата реалност в чийто капан сте попаднали несъзнателно. Оценявайте това което правите в живота си и е свързано с чиста любов и добро. Простите неща в живота са най-ценните. Направете оценка на живота си и си задайте въпроса каква е вашата цел. Защо сте на Земята в този момент? Всеки има своята роля, така че не си мислете, че сте незначителни. Заедно вие ще промените вашия свят и ще заемете мястото си във Вселената още веднъж.  Когато се научите да гледате с любов в очите си всичко което ви заобикаля и оценявате красотата на планетата си, вие най-накрая ще усетите, че сте свободни.

Моля да извините моята скъпа съпруга, тя трябва да се присъедини към семейството си за семейните тържества. Трудно е да се концентрираме върху нашата връзка, когато е налице семейството. Нашите планове започват да се осъществяват. Това е вълнуващ момент. Моля придържайте се към нас и всичко ще бъде разкрито. Бъдете сигурни, че сте на прав път. Заедно ние ще възстановим Светлината.

Насладете се на времето със семейството си. Винаги обожаващ Монти.Превод:New Age


http://galacticchannelings.com/english/montague31-03-13.html


Montague Keen Languages

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони