Sunday, April 7, 2013

Седмично послание на Хиларион 7-14 април 2013г.
Възлюбени,

Тъй като дните напредват в Новата Епоха на Светлина и човечеството се изчиства от всички стари модели на мислене и поведение, които повече не обслужват по-висшата му цел, сърдечният ритъм на Земята се присъединява към него. Земята дълбоко желае да позволи необходимото време за колкото може повече нейни обитатели да се присъединят към нея в издигнатото и състояние на разширение и така Космическият прозорец на възможности е все още широко отворен, за да позволи да се случат тази промяна и трансформация. Всички на планетата откриват, че се пробуждат за много истини, които не бяха достъпни за съзнателното им знание преди тези времена, в разгара на които се намирате сега.

Тъй като тези истини са разкрити, повече хора се озовават в затруднено положение, в което се налага да се борят с приемането на това доколко са позволили вроденият им суверенитет като божествени същества да бъде узурпиран от онези, на които те са позволили власт над живота си. Първоначалната им реакция е едно неприятно отхвърляне на тези истини, последвано от вътрешен катаклизъм, тъй като те се опитват да обработят и да преодолеят това изискване за събуждане. Добрата новина е, че колкото повече хора са се събудили за тези истини, толкова по-голям тласък става към всички да се събудят и това е, което се случва във вашия свят сега. Всички на планетата отварят съзнанието си за идеята, че те са много повече, отколкото някога са си мечтали, че е възможно и че имат много права, за които преди не са били наясно.

Това са крайните времена, за които говориха ясновидци и пророци от старите дни. Това са времената на скръб, за които бяхте предупредени. Това, което се изисква от всяка човешка душа сега, е да направи съзнателен избор и ангажимент да се приведе в съответствие със собствената си божественост и с Източника, по какъвто и начин това да е от значение за тях и да се грижат за този аспект от себе си с пълно съзнание и мотивация. Всяка душа, въплътена на тази планета, има пред себе си величествена съдба, но се изисква да се трансформират стари начини на мислене и да се премине към нов начин, който е в единство със собствената им божествена природа и същество.

На повърхността на вашата планета, привидният хаос е навсякъде, но всичко, което човек трябва да направи, е да се центрира в себе си и ежедневно да се привежда в съответствие с по-висшата си природа, да призовава и да се стреми да е най-висшата визия за себе си и да очаква най-висшите резултати за всички аспекти от живота си на Земята. Също така всяка душа трябва да признае, че всеки преминава през собствени версии на пробуждане, приемане, израстване и разширение и че всички са обединени в това голямо начинание. Всички трябва да засилят разбирането си за по-голямата картина на събитията, които се случват, и да извлекат смисъл от тях по начин, който ще позволи най-доброто за всички.

През цялото това време, в основата на всички дейности, е споменът, че тези времена бяха избрани от всяка душа като огромна възможност за душевен растеж и разширение, което рядко се предлага някъде другаде във Вселената. От всеки един творец, който е жив и изпитва живот на тази планета, зависи приноса за промените, които ще извисят и подхранят целия живот в положителен и конструктивен, любящ начин, защото когато се случи това, ще има мир и хармония на Земята. Тези, които са начело в това движение, са помолени да упорстват и да продължат да поддържат и държат Светлината си и Любовта си като котва над и в Земята.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони