Sunday, March 3, 2013

Трансформирането на Самоограничителни Мисъл-форми и Вярвания Планетарно послание на Хаторите чрез Том Кениън



 
Благодарение на Слънцестоенето /Галактическото подравняване на 21 декември 2012, сега вие изпитвате повишено навлизане на каталитични еволюционни енергии. Това състояние на нещата е потенциално издигащо, както разбира се и разрушително, поради повишената поляризация на човечеството.

Ще фокусираме коментарите си върху издигащия аспект на тези нови енергии.

В резултат на повишаването на духовната светлина, която навлиза във вашата слънчева система, вашите аспекти от по-високите измерения в много отношения сега са по-достъпни.

В интерес на истината, тези измерения винаги са били достъпни за вас, защото те са част от вашето естество, но с течение на галактическото подравняване някои от завесите бяха и ще продължат да се вдигат.

Сега вашият опит ще е по-различен от другите, основан на способността ви да усещате фини енергии. Но промяната се случи и тя ще повлияе коренно на курса на човешката история.

Как ще бъде разиграно това в колективната ви времева линия предстои да се види. Това, което ние искаме да разгледаме тук, са методите и подходите, които вие може да използвате, за да повлияете положително на вашата времева линия и на личната си еволюция чрез трансформиране на самоограничаващи мисъл-форми и вярвания.

Философски Съображения

От наша гледна точка вие бяхте обременени от много от вашите религиозни и духовни философии. Макар тези съображения да изглеждат абстрактни, фактически тези мисъл-форми влияят на възприятието и по самата си природа те ограничават опита ви в света на материята.

Много, но не всички от вашите религиозни и духовни традиции, гледат подозрително на света на материята. Те казват, че небето, рая или някаква подобна версия на съвършено съществуване, стои извън опита ви като въплътено човешко същество.

Всъщност, някои от тях считат, че вашата физика е грешка или „грях” и вие сте очернени от самия факт, че имате тяло. Макар че може да сте се дистанцирали интелектуално от тези вярвания, тези мисъл-форми се движат под пластовете на вашата култура. Те оказват влияние върху начина, по който се възприема по-голямата част от човечеството.

Ако вие съзнателно или несъзнателно приемете тази мисъл-форма, то вие сте обвързани с нея, и ще има напрежение между трансцедентните ви аспекти/т.е. вашата многоизмерност/ и въплътеното ви съществуване. Това е злощастна ситуация от наша гледна точка.

Ние разглеждаме съзнанието като един континуум, от най-високите вибрационни нива, където не-дуалността е ръководен принцип и надолу през реалностите на светлината в реалностите на материята. Има вибрационни граници, със сигурност, но световете на материята са точно толкова „свещени”, колкото най-висшите реалности на Светлината и чистото съзнание.

Когато постигнете това осъзнаване, ще имате достъп до всички измерения на съществото си, което ще повиши духовната ви смелост, капацитета за дълбоко прозрение и творчеството, както и лечебните ви/само-лечебни способности.

Ние искаме да предложим метод за скачане в тази реалност – за да я изпитате директно. Като използвате този метод редовно ще ускорите прехода от ограничено усещане за съществуване към вашата по-голяма многоизмерна Същност.

Някои от вас ще са в състояние да осъществят този преход бързо. На други ще им трябва повече време. Колко време ще е нужно зависи от това колко заразени сте с ограничаващи мисъл-форми.

Методът

Този метод използва Централният Канал на енергия, който минава от коронната чакра на върха на главата ви през центъра на тялото ви до перинеума, точката, намираща се по средата между ануса и гениталиите ви. Някои разглеждат този канал като Пранически Канал, Централен Стълб или Тайния Канал.

В този метод вие първо ще усетите и ще си представите, че този канал преминава от перинеума ви нагоре, през центъра на тялото ви, до коронната чакра на главата ви.

След това, представете си, че този канал продължава до точка над главата ви. Може да определите мястото на тази точка като временно вдигнете ръце право нагоре и я докоснете с пръстите си, събрани заедно право над главата ви. Там, където се докосват пръстите ви, е мястото. От гледна точка на Египетската Алхимия, тази точка е енергийният портал за вашето БА, вашата Небесна Душа. Вашето БА е аспект от вашето същество, който е извън времето и пространството такива, каквито ти изпитвате и вашето БА е източник на огромно духовно прозрение и умения. За нас, тази точка е само една от няколкото портали към вашата многоизмерност.

След това, продължете Централния си Канал от перинеума в Земята. В зависимост от вашите лични енергии, този канал може да се придвижи няколко инча в Земята или много мили. В някои случаи Централният Канал може да достигне до самия център на Земята. Чрез това продължение на Централния ви Канал до многоизмерния портал над главата ви и след това надолу в Земята вие символично обединявате световете на материята и реалностите на Светлината. Някои разглеждат това като обединение на Земята и Небето или женитба на Небето и Земята.

Следващата стъпка в този метод е да пуснете Звукова Медитация Етосът докато поддържате вниманието си върху целия канал, от портала над главата ви през центъра на тялото ви и в Земята.

Предлагаме ви да работите с петминутния запис първо. Поради високата вибрационна природа на Етоса, ще установите в себе си духовно пречистване на Централния си Канал, когато поддържате вниманието си по начина, който описахме по-горе.

Като продължите да работите с медитацията по този начин, ще изнесете на повърхността на съзнанието си всички видове мисъл-форми, които са „настанени”, така да се каже, в рамките на вашата система от чакри и в клетъчната ви памет.

Крайната точка на изчистването на ограничаващи вярвания и мисъл-форми е осъзнаването, че вие сте Живата Мистерия. Вие сте единението на материя и светлина. И по самата си природа, вие сте Мост Между Световете и по този начин имате достъп до всичките съкровища на всичките светове.

Мислете за този метод като за вид духовно почистване на дома. Когато изникнат мисъл-форми по време на тази медитация, вие определете дали искате да продължите да живеете в това вярване или не. Ако не, изхвърлете го като старо счупено парче от мебел, от което повече не се нуждаете или не го искате. Ако го искате, задръжте го. Ако не, пуснете го.

Когато свикнете с петминутния запис, може да експериментирате 30-минутната версия, ако искате или може да работите с няколко петминутни записи в един медитативен сеанс. Обаче НЕ използвайте тази медитация повече от веднъж на ден, освен, ако не сте подготвени за пътуване в подземния си свят.

Ние не ви подхвърляме това предупреждение като някакъв вид”космически морков”, за да ви примамим. Това е призив към духовна трезвост, тъй като вие се откъсвате от културно подсилени негативни и ограничаващи мисъл-форми.

Тази проста медитация може да ви донесе огромна полза като ви позволи да се изчистите от вярвания и мисъл-форми, които в миналото ви ограничаваха.

Ако сте ангажирани с трансформацията на вашите собствени ограничаващи мисъл-форми и вярвания, ние ви предлагаме да използвате често този метод на медитация.

Хаторите
20 февруари 2013г.

Мисли и Наблюдения на Том

След като получих това съобщение, помолих наставниците си да ми обяснят по-подробно мислите си за събитието на Слънцестоенето на 21 декември 2012г.

Те са на мнението, че с това галактическо подравняване в действителност имаше изблик на силна духовна светлина и еволюционни енергии от галактическия център. Но както те винаги са казвали, това подравняване не сигнализира края на планетата. То обаче възвести новата вълна от каталитични и еволюционни енергии.

Предполагам, че имаше доста хора, които бяха разочаровани на сутринта на 22 декември, когато не се случи нищо по-специално след цялата суетня и очакване. Но цялата човешка история е пълна с подобни предсказания за обреченост, които не доведоха до нищо. Бързо интернет проучване на фразата „ историята на пророчествата за гибел” ще изнесе истинско изобилие от исторически дни на гибел, които идваха и си отиваха.

Но ако Хаторите са прави, макар и планетата да не свърши при Слънцестоенето от 2012, тя навлезе в нова епоха.

Хаторите са на отделно мнение, че в човечеството се вля увеличена духовна светлина като резултат от това последно галактическо подравняване. Как ще повлияе това вливане на светлина на всеки индивид, ще зависи от всеки отделен човек.

Освен това, Хаторите вярват, че това вливане на светлина сега работи чрез нашите индивидуални атомни структури – буквално оказвайки влияние на взаимодействията на светлината и материята в нас.

Помолих ги да изяснят това, защото изглеждаше малко неясно. Какво имат предвид те под взаимодействия между материята и светлината?

Тяхното виждане за тези взаимодействия се основава на предпоставката, че материята и светлината са тясно свързани, и в някои отношения те са двете страни на една и къща монета. Тази връзка между светлина и материя беше обяснена от Алберт Айнщайн в известното му уравнение E=mc2. От тази гледна точка нашите тела, които са съставени от материя, теоретично биха могли да се трансформират в светлина при определени условия – под екстремни и необикновени условия бих могъл да добавя.

Но това, което намерих за истински интересно в техния отговор, беше тяхното възприемане на природата на самата светлина. За тях физическата светлина и духовната светлина са също тясно свързани. Степента на вибрация, която ние наричаме „светлина” /имайки предвид електромагнитният спектър, който ние можем да видим с очите си/ е само малка част от целия енергиен спектър.

Според Хаторите духовната светлина вибрира много по-бързо от физическата светлина/и също така по-бързо от всяка категория енергия вот електромагнитния спектър/. Но благодарение на тясната им връзка, духовната светлина може да слезе надолу към физическата светлина при определени условия и обратно.

Когато ги помолих да изяснят употребата им на термина духовна светлина по-подробно, те казаха, че този тип светлина е израз на съзнание и обикновено се среща само по време на дълбоко променени състояния на осъзнатост – както при някои видове Самадхи /йогийски транс/ или по време на мистично съзерцание. Това е, защото духовната светлина на може да се възприеме с физическите сетива, а само чрез помощта на най-дълбоките нива на самото съзнание.

Когато Хаторите казаха, „силни взаимодействия между материя и светлина се случват в нас”, те имаха предвид и физическа и духовна светлина.

Както при всички човешки неща, силно индивидуално ще е как всеки един от нас се справя с това повишено взаимодействие между светлината и материята. Някои от нас изглежда се придвижват напред в съзнанието, някои от нас сякаш затъват, а някои от нас сякаш си губят ума. Като прибавим и странната смесица от ирационалност, обезпокоителен брой от нас сякаш освирепяват.

Тъй като тези трептения на материя в светлина и на светлина в материя се повишават, Хаторите са на мнение, че ние ще видим и ускорение на човешката ирационалност, и на светлината, /което значи повишаване в духовната осъзнатост/. А светът ще е между това „ колебание” от само-разрушение и само-реализация. Поради тази и много други причини те мислят, че би било много полезно – ако не и задължително – ние да изчистим старите мисъл-форми и вярвания.

Хаторите разглеждат мисъл-формите и вярванията като отделни категории. Мисъл-формите са понятия по отношение на реалността, а когато културата приеме мисъл-форма като истинска, тя става консенсусна реалност – независимо дали мисъл-формата е правилна или не.

Когато човек включи мисъл-форма в неговия или нейния личен поглед спрямо действителността, мисъл формата става вярване.

Методът: Стъпка по Стъпка

1.       Представете си или почувствайте Централния си Канал през централната линия на тялото си от перинеума нагоре до коронната ви чакра.
2.       Продължете Централния си Канал до БА точката си над главата ви. За да определите къде е тази точка временно вдигнете ръце право над главата си и докоснете върховете на пръстите си. Там, където се докоснат върховете на пръстите ви, е главното място на БА точката ви.
3.       След това, продължете Централния си Канал в Земята, доколкото ви е удобно.
4.       Концентрирайте вниманието си върху Централния си Канал.
5.       Пуснете Звукова Медитация Етосът докато се фокусирате върху Централния си Канал. Започнете да работите с петминутната версия на звуковата медитация първоначално, за да свикнете с това как работи Методът за вас.
6.       В този етап от Метода вие имате две възможности.

Възможност 1:

Първата възможност е да работите по конкретна мисъл-форма или ограничаващо убеждение, с което знаете, че се справяте. Като поддържате вниманието си върху Централния си Канал, позволете на енергиите на мисъл-формата/вярването да ви се представят в канала. Тази енергия ще ви се представи в сензорната модалност или във формата, която е естествена за вас. По този начин, вие може да я видите, или да я почувствате по някакъв начин. Може също да я изпитате и по друг начин. Когато енергията изплува, поддържайте фокуса си върху нея докато слушате звуковата медитация. Когато се разсеете, върнете фокуса си обратно към нея. Продължете да работите с енергията докато почувствате, че има чувство на отвореност или резолюция в мястото, където енергията на мисъл-формата/вярването бе локализирана.

Това лесно би могло да стане в няколко сесии, които работят с особено плътни или дълбоко вкоренени мисъл-форми/вярвания.

Възможност 2:

Втората възможност е да използвате Звукова Медитация Етосът, за да внесете енергиите на потисната/или неосъзната/мисъл-форма във вашето осъзнато внимание.

Като фокусирате вниманието си в Централния си Канал, забележете какво излиза. Когато усетите енергия в Централния си Канал, фокусирайте се върху нея с пълното си внимание. Това най-накрая ще ви разкрие мисъл-формата, която е свързана с енергията. Когато се разсеете, върнете се обратно към енергията.

Възможно е повече от една енергия да излезе в Централния ви Канал. В този случай, интуитивно изберете една енергия и работете с нея докато усетите чувство на отвореност или резолюция в областта, където е локализирана мисъл-формата / вярването. После може да се върнете и да работите с другите енергии, които сте забелязали, в по-късна сесия, ако се чувствате склонни да го направите.

Както при Възможност 1, би могла да отнеме повече от една сесия работата с плътни или дълбоко вкоренени мисъл-форми /вярвания.

Ще знаете, че мисъл-формата /вярването е трансформирана, когато получите чувство за резолюция или отвореност. Ако не чувствате това в областта, където беше локализирана енергията, продължете да се фокусирате върху пространството, където беше енергията, докато все още слушате Звукова Медитация Етосът до получаването на тази отвореност или резолюция.

Ако не получавате това чувство на завършеност, върнете се към Метода отново в друга сесия с цел да трансформирате по-нататък тази мисъл-форма/вярване.

Ще усетите нещо ново в себе си, когото напълно сте трансформирали мисъл-формата /вярването. И най-вероятно ще имате нов умствен, емоционален и/или духовен ресурс, какъвто нямахте преди.

Може да се наложи да работите с Метода няколко пъти, ако мисъл-формата/вярването е особено плътно/т.е. упорито/ или е дълбоко вкоренено.

Заключителни мисли

Вярвам, че този Метод има силата да изтъче наново гоблена на възприета реалност чрез съзнателната трансформация на самоограничаващи мисъл-форми и вярвания.

Тази способност да се възприема света по нови начини е, вярвам в това, един от нашите най-големи/макар и често пренебрегвани/ потенциали.

Силата да променим нашата възприета реалност е нищо по-малко от силата да си представим отново себе си и света.

Кликнете тук Click here , за да слушате и/или свалите Звукова Медитация Етосът. Бележка : ще бъдете отведени към страница за съгласие за слушане и след като прочетете и се съгласите с правилата за слушане, ще получите безплатен достъп до всички аудио записи. Отидете надолу в списъка, за да откриете Звукова Медитация Етосът  . Кликването върху линка ще ви даде безплатен достъп и до петминутната версия, и до тридесет минутната.

Ако досега не познавате Хаторските Планетарни послания, може да намерите първото им за интересно. Може да го намерите в хаторските архиви под заглавието – Етосът и не-дуални състояния на съзнанието .

Превод:Tauno

Информация, която не е пряко свързана с това послание

Календарът на Том за 2013 година е публикуван в сайта. Том ще е в Истанбул, Виена, Тулуза и Мюнхен през пролетта на тази година. На 25 май той е в Ню Йорк за един ден и в Сиатъл, район Вашингтон за два или три дни през октомври. Кликнете тукClick here, за да видите разписанието му или може да посетите раздел Календар в www.tomkenyon.com.

Transmissions of Light, нов запис на разположение, Хаторски каталитични звуци като СД или мр3. Това са сесии на живо от Хаторското усилване през 2011, съдържащи Хаторски тонове, фокусирани върху ендокринните жлези и взаимодействието между тяло и ум. На това СД няма говорене, само звуци. Можете да чуете тонове от това СД като кликнете на горния линк или като посетите Магазина Store at www.tomkenyon.com.

©2013  Tom Kenyon  All Rights Reserved   www.tomkenyon.com

You may make copies of this message and distribute it in any media you wish so long as you do not charge for it, do not alter it in any way, credit the author and include this entire copyright notice. While you are free to share this message with others, the audio files in the Listening section of the website (including the Aethos Sound Meditation) are for your personal use only and may not be shared or posted on any Internet or social media site.

 

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони