Sunday, March 10, 2013

Седмично послание на Хиларион 10-17 март 2013.03.10г.
Възлюбени,

Много от вас намират, че са в период на тихо съзерцание и спокойни моменти. Усвояването на последните енергийни вливания продължава като се занимавате с ежедневните си дела. Работи се върху много неща, дори и това да не е непосредствено видимо за вас. Трансформирането на вашето същество се осъществява на много равнища и промените се задълбочават. Това изважда навън много модели на мислене и поведение, които могат да са много изненадващи и озадачаващи, тъй като не са присъщи за характера ви. Тъй като в клетките ви се провежда повече усъвършенстване, този процес ще спадне.

Ритъмът на живота ще се забърза още веднъж и ще откриете, че се чувствате в състояние да завършите стари проекти и да започнете нови. Ще има увеличени потоци от креативност и много чудесни произведения, които ще навлязат във физическо проявление. Те ще донесат голяма радост и чувства на успешно изпълнение. Радвайте им се, защото те излизат от най-дълбоките части на същността ви и знайте, че има още какво да дойде. Кладенецът е пълен и може да бъде черпено от него, когато пожелаете.

Като се занимавате с ежедневните си неща, помнете, че вашето енергийно поле достига по-далече, отколкото е очевидно, така че опитайте се да поддържате мир и равновесие в себе си, тъй като вашата енергия оказва влияние върху самата атмосфера около вас. Любящото ви присъствие може да извиси сърцата на цяла сграда с хората и със съзнателно намерение може да се осъществи по-дълбоко въздействие, което ще трансформира онези животи по много позитивни начини. Благославяйте всички хора навсякъде, където отидете когато и да взаимодействате с тях лично или просто бъдете в тяхно присъствие.

В тези времена е добре да следвате знаците на вашето собствено вътрешно напътствие и физическите подтици на тялото ви. Каквото и да се случва във вас, то се нуждае от внимание, по какъвто и начин то да е показано, като например по-голямо количество сън и почивка, ядене на различни храни и пиене на по-големи количества чиста вода. Понякога е важно вие да не излизате там, където ще сте сред голяма тълпа, за да не абсорбирате разпространените по това време енергии. Слушайте собственото си напътствие и всичко ще е наред. Ако почувствате голямо нежелание да правите нещо или да сте някъде, най-добре е да се вслушате в това чувство.

Свържете се с дълбоките чувства на радост, която спонтанно извира от вас. Пишете поезия, рисувайте красиви картини, пейте, четете вдъхновяващи и извисяващи книги, засаждайте цветя, работете в градината си, правете това, което ви изпълва с чувство на радост и го правете често. Награждавайте се с тези позитивни и издигащи живота дейности толкова често, колкото можете, защото те ви помагат да се поддържате в хармоничния поток на космическите енергии, които наводняват атмосферата. Нека Светлината в сърцето ви да увеличи сиянието си и си представяйте това да се случва често. Сияйно златно сърце в сърдечното ви пространство може да абсорбира повече Светлина, която след това може да се сподели с тези около вас. Радвайте се, Скъпи мои, и останете в мир.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони