Wednesday, March 6, 2013

Вихърът на Богинята


Вихърът на Богинята е най-добрата технология на Светлите сили, която най-накрая ще разтвори Матрицата в астралното и етерното поле около нашата планета.

Вихърът на Богинята е дъговидна (с жветовете на дъгата) енергийна спирала, която обхваща всички възможни комбинации на Светлината. Той е присъствие на ангелско същество, което преобразува всяка тъмнина в чиста Светлина чрез осем-измерения старгейт на "Antarion Conversion". Това е вихър от присъствието на Единният , който поглъща всички аномалии на дуалността и ги превръща в Едно, чрез процеса на "microtriangulation".Всички Вихри на Богинята създават мрежа на светлината върху етерното и астралното поле, произвеждаща морфогенетична област на Единство, което служи като инструмент за божествена намеса на тази планета. Тази мрежа от Светлина в крайна сметка ще трансформира всяка тъмнина от астралното и етерно поле и ще премахва всички негативни лица докато и последното рептиловидно същество изчезне завинаги и всички нефизически полета около Земята станат царства на Светлината. Това ще създаде подходящи условия за Събитието.Вихърът на Богинята е Ангелскo присъствие, което минава през телата ни и се закотвя във физическия план. Вие ще бъдете в състояние да чувствате този Вихър на Богинята в тялото си. Архонтите са алергични към Енергията на Богинята. Ето защо католическата църква потискаше жените. Нефизическите Архонти са много алергични към това. Всеки път, когато някоя жена или мъж канализира този Вихър, хиляди рептиловидни се премахват завинаги.


Eто указанията за закотвяне на Вихъра на Богинята:

1. Вдигнете ръцете си над главата си и започнете да въртите тялото си по посока на часовниковата стрелка

2. Докато правите това, пейте мантра "iiii" (произнася се "ee-ee" ; транскрипция: E - [i:] ; A - [ei]), така че да вибрира през тялото ви и визуализирайте тялото си като брилянтен стълб от Светлина, с милиони дъговидно оцветени звезди, пръснати в рамките на този стълб от Светлина

3. Продължавайте да пеете мантрата и да се въртите. След няколко минути, пуснете ръцете си близо до тялото си и продължете да се въртите по посока на часовниковата стрелка

4. Докато правите това започнете да пеете мантра "eeeaaa" (транскрипция: E - [i:] ; A - [ei]), така че да авибрира през тялото ви и визуализирайте дъговиден вихър Светлина разширяващ се от сърцето ви навън през цялата планета. Призовете присъствието на вашите духовни водачи, Възнесените Владици, Плеядианците, ангели, души близнаци, сродни души, духовни семейства и други същества на светлината.

5. Продължавайте да пеете мантрата и да се въртите, и останете в присъствието на всички тези същества на Светлината за известно време.

Можете да активирате Вихърът на Богинята всеки път, когато се чувствате водени да го направите и това ще засили планетарната мрежа на Светлината и ще ускори процеса на пречистване на нефизическите полета, което в крайна сметка ще доведе до Събитието.

Източник: http://2012portal.blogspot.com/Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.comNo comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони