Thursday, March 28, 2013

Магата от Агарта – Ние трябва да осъществим така нужната трансформация, която ще доведе до огромни промени в реалността на вашия свят
От Мелин Лафонт, 28 Март 2013

Привет братя и сестри от Земята! Дойде време за поредното кратко съобщение, засягащо текущата ситуация във Вътрешната и Външната земя. Приветствам всеки от вас с открито и пълно с любов сърце.

Предстои да се прояви нещо голямо. Няколко важни промени се случват точно сега и ще доведат до разрушаване на ненужните структури и видимо обновление. Не всички знаят, че и във Вътрешната земя се случват важни събития.

Ние трябва да осъществим така нужната промяна. Процес, който ще доведе до огромни промени в реалността на вашия свят. Много сърца ще бъдат способни да ни възприемат и видят в действителност. Това е проект, който ние осъществяваме в сътрудничество със звездните цивилизации и с вас самите. Въпреки това, само пробудените и активирани същности ще получат реален достъп до контакт, тъй като са изравнили вибрациите си с нас и споделят същата честота. Става дума за честота на сърцето, която ще бъде фундаментална за новата реалност. Това е мястото, където ще се срещаме до пълното проявяване на новия свят.

Знайте, че процесът е уникален за всеки индивид. Това е концепция, върху която сме работили преди и продължаваме да го правим, защото искаме всеки от вас, скъпи земни братя и сестри да успее да се възнесе. Спящите души, пребиваващи в по-ниските честоти няма да бъдат способни да ни усещат и виждат, но и това подлежи на корекция. С нетърпение очакваме да се случат първите контакти с пробудените сред вас. Независимо от формата на проявление – като
образ, енергия или феномен, ще има процес на свикване и напасване за хората. Разпознаването ще бъде автентично за мнозина и това вече започна!

Важно е да знаете, че работим по проект, който има за цел да освободи сърцата на хората. Ще помогнем на много души в работата им по построяване на новата реалност на Гея. Ние притежаваме необходимите технологии и знания, защото те са част от нашето минало, което се завръща Сега, при по-различни и добри обстоятелства. Ние много добре знаем, къде се намират уловките и сме готови за съдействие. Много от вас са имали своите животи в Атлантида и са се преродили сега, за да работим заедно за улесняване процеса на глобалното Възнесение на Земята.

Подготвили сме тунели за достъп за всички, които имат желание да се присъединят към нашите подземни градове. Многобройни градове от светлина са подготвени за вас като образци на бъдещите ви творения. Всичко това става достъпно и ни обединява в един колективен свят. Оформя се единна времева линия и нейното име е Сега. За да се възползват от нея, хората трябва да са извършили промените и настройките в себе си и да са готови за преход на по-високо ниво. Тези от вас, който са достигнали необходимите еволюционни честоти и са ги приели като начин на съществуване, ще могат да се свързват с нас по-бързо, отколкото лутащите се в ниските вибрации. Всичко това зависи от самите вас. Нашите светове се събират в едно, което ще положи основата на Земния рай. Това е необратим факт, след голямата промяна от 21 Декември 2012 и пролетното равноденствие 2013, което донесе скокообразна промяна в колективното съзнание.

Всичко трябва да се случи Тук и Сега и вашето сътрудничество ще бъде решаващо за сбъдването му в настоящата реалност. Ние, жителите на Агарта, с радост споделяме тези важни новини. Останете заземени и центрирани през цялото време, така че нашите енергии да заработят заедно и да се обединят в едно.

Аз Съм Магата и съм говорител на цивилизацията на Агарта. Изразявам своята дълбока признателност за вашето активно присъствие. Любов и Светлина.

Източник


Превод за Самосъзнание.com | Мира Андреева

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони