Tuesday, March 19, 2013

Съобщение от Хатон - 18.3.2013г.Мина известно време преди нашият посредник да се почувства готова да представи настоящото съобщение. Става въпрос за доверяване на интуицията за това, което се случва с нея и с всички вас. Тя продължава по пътя към по-високо ниво на съзнание, както и вие. Това, което чувствате в момента е част от процеса и ще ви изведе до състояние, в което няма да изпитвате повече самота, болка – емоционална и физическа, виене на свят и всички други симптоми. Това означава, че вие ще бъдете на място, което е чисто, любящо и радостно за цялото ви съществуване.

Ще се фокусирам за малко на това, какво означава съществуването в пета измерност. Това е състояние, при което вие осъзнавате на какво сте способни и какво ви е довело до настоящото пробуждане. Това е способността да проследявате какво ви е стимулирало и довело до състояние на радост и удовлетворение от всичко, което правите. Състояние, при което сте способни да възприемате настоящето и да чувствате как може да се впишете в картината, така че това изцяло да отговаря на вас и на останалия свят.

Сега говоря от мястото на нашият посредник и какви стъпки тя предприе, за да се настрои в последните няколко седмици. За нея може да не изглежда, че в дните от настоящият й опит е била отворена за повече любов, но тя осъзнава, че този опит е свързан с изоставяне на старото и откриване място за новото в живота. В нейното тяло заемат място новите енергии, които ще я пречистят от старите идеи и научени вече уроци, чието присъствие е изпълнило своето предназначение и не я обогатява повече.

Въпросът е насочен към всички вас да усетите онова, което не ви служи повече, да го пречистите и върнете отново в живота си като чиста любов и красота. Няма смисъл да разчитате на старото да ви бъде поддръжка или да ви напомня за вашите задължения. Идеята е да погледнете към онова, което изпълва настоящето и да оцените чувствате ли се добре, занимавайки се с него или е просто състояние от миналото, което все повече става несъвместимо с настоящето.

Наблюдавам всичко, което преживявате като част от вас и действителността край вас. Виждам моментите, когато сте объркани и ви казвам: добре дошли в Процеса! Успокойте се, приемете го като нещо, което ви служи и после го освободете. Когато направите това, ще откриете, че вашата лична честота е силно преобладаваща и ви води към радостен живот, мир и любов, които не познават граници. Това ще ви пренесе към състояние, което е постоянно и не може да бъде отхвърлено. Всички ще забележите идващите резултати и вдъхновението, носещо се на крилете на собственото ви Ангелско присъствие. Вие сте в период на промени, прераждайки се в ново състояние, което ви свързва с другите край вас както никога преди.

Наслаждавайте се на пътешествието и знайте, че всяка следваща стъпка ви приближава до способност да виждате през стени и да преминавате през тях и ще донесе в живота ви чудесата, които сме ви обещали да станат неразделна част от вашата действителност. Ако това се случваше прекалено бързо, вие не бихте издържали ускорението на пътуването, за да достигнете спокойствието и чудесата, които са предназначени за вас.

И така, скъпи хора, каня всички вас да се свързвате с вашата вътрешна мъдрост всеки път, когато условията станат невъзможни. Напомняйте си, че това е част от процеса на пречистване, а отвъд него се намира свободата да създавате всичко, което пожелаете във вашия живот. Изминахте толкова дълъг път от началото на дуалността и сега сте свободни от нея! Добре дошли вкъщи, скъпи хора! Ние сме тук за да ви поздравим, когато пристъпите към светлината, от която сте част и да ви обгърнем с нашата вечна любов.

Благодаря, Хатон

С любов, Нанси Тейт


Превод за Самосъзнание.com | Мира Андреева

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони