Sunday, March 17, 2013

Седмично послание на Хиларион 17-24 март 2013г.Възлюбени,

Като се занимавате с ежедневните си неща, осъзнайте, че това, което правите, е изпитване на живот, на всички безбройни начини, по които душата ви може да знае какво е да ходиш на тази Планета в човешка форма. Огромна възможност е да бъдеш тук в настоящия момент, когато се случват толкова много промени и трансформации. Това също така е роля, която вие избрахте да играете още преди да се въплътите тук на Земята. Именно всички вие, които сте физически въплътени в тези времена, държите силата и властта да създадете нов начин, нова реалност. Онези, които населяват духовните царства, не могат да повлияят на положителните промени докато това не стане чрез вашето разрешение и сътрудничество.

Ето защо ние се стремим да ви помогнем да си спомните колко сте мощни. Именно изборите, които правите и действията, които предприемате, правят промяната. В по-високите измерения всички работят за еволюирането на човечеството и за еволюирането на вашата Планета. Всичко е свързано и всички ние работим заедно с вас, за да постигнем издигането на съзнанието в умовете и сърцата на всички нейни обитатели. Вълните от енергия, които сега проникват във вашата атмосфера, помагат да се направи това, като всеки човек поема по-високите честоти и асимилира тези енергии в собствената си човешка операционна система.

Този процес може да е много засилващ за всеки индивид, които избере да въплъти по-висшите си аспекти. Много от нещата, които досега бяха непознати за човешкия вид в последно време, сега се изнасят за осъзнаване. Това помага да се подредят повече парчета от пъзела на вашата цел тук в по-голямо разбиране и ще е средство за придвижване на процеса на издигане напред към следващата му стъпка. Трансформациите, които се случват в телата ви, стават с по-бързо темпо и сега вие осъзнавате, че е напълно приемливо да отделите време да се насладите на процеса, за да внесете радост в него.

Признаците на пробуждащо се съзнание са навсякъде. Много хора се събуждат, за да видят, че практиките на онези, които не взеха под внимание доброто на Земята и човешкия вид в стремежа си за печалба и власт, трябва да се променят и хората се изказват и се обединяват, за да настояват за различен начин. Чрез тези действия голямата част от човечеството започна да вижда, че в обединението на душите, населяващи физическата форма, е отговорът за възстановяването на Земята и всички нейни обитатели. Когато мнозинството от хората каже „достатъчно, искаме друг начин”, тогава ще се случи следващата стъпка напред.

Вие работите повече от сърцето в сравнение с когато и да било преди и като следвате неговите подтици, променяте хода на собствения си живот и живота на всички на Земята. Гледайте на себе си като на мощни творци, каквито сте наистина и се придвижете отвъд привидните ограничения, които сега са пред вас. Вие правите промяната и сега тя е видима в света около вас. Светлината и Любовта, която носите и излъчвате, дава възможност на другите около вас да се засилят, за да си спомнят божествения си произход и да търсят по-добър начин. Знайте, че не сте сами в тази работа и че имате много помощници, така че, когато пътят изглежда дълъг, просто ни помолете за помощ. За нас е чест и удоволствие да ви служим.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод :Tauno

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони