Sunday, March 3, 2013

Седмично Послание на Хиларион 3-10 март 2013г.Възлюбени,

Вие изпитвате още едно енергийно вливане и отново сте ъпгрейдвани. Както знаете, този процес ще продължи докато всичко се изчисти и пречисти във вашата система от четири тела. Време е да се вглъбявате колкото може повече, за да позволите на сърдечната си чакра да се отвори повече, така че да може да се работи с тези области, които все още се нуждаят от почистване. Ако този процес ви се струва твърде интензивен, излезте сред природата и просто се свържете. Това ще ви заземи и ще ви напомни, че вие сте част от Всичко Което Е и че тези чувства също ще преминат.

Всеки слой, който е почистен, ви свързва по-дълбоко с автентичната ви същност, която се намира в ядрото на вашето същество и това е важно, за да се придвижите напред и най-бързият и ускорен начин да извършите това е да практикувате разглеждане на всяка ситуация във вашия живот и да простите на всеки и на всичко през този живот и най-вече на себе си. Вашата човешка операционна система е абсорбирала много фалшиви съобщения и сигнали през пътуването ви във физическия свят и всяко едно от тези неща трябва да бъде разпознато като такова и да бъде освободено. Важно е да разграничавате кое всъщност е ваша енергия и кое е от колективното съзнание. Понякога това може да е труден процес и много от вас прекарват ненужни часове, хванати от драмите, които се разиграват по цялата Земя.

Изключително важно за всички вас ,Скъпи мои, е да оставате спокойни и откъснати от драмите, които се разиграват на световната сцена. Не прибавяйте енергия към тези събития, вместо това, фокусирайте се върху всичко, което бихте искали да изпитате във вашата реалност. Нужни са ежедневни усилия, за да поддържате фокус върху Светлината в тези времена, а ключът към това е постоянството. Като извършвате тази работа, знайте, че обслужвате по-висша цел, отколкото е очевидно в настоящата ви реалност. Процесът на Издигането за Земята и на всички нейни обитатели продължава и е добре да се  видят промените и трансформациите , които се случват. Въпреки че изглежда обратното, навсякъде има доказателства за еволюцията, която се случва.

Още веднъж подчертаваме, че култивирането на нагласа на признателност и чувство на радост във вашето същество заради възможностите, които са ви дадени, е от решаващо значение. Тъй като  се придвижвате към пролетното равноденствие през март, енергииното наводняване на тази планета ще е най-голямото и най-силното, което някога е изпитвано. Позволете си да разцъфнете в целостта на вашето същество и помнете, че вие избрахте пътя, по който вървите сега, и също така, че именно през тази година, година първа от новата Земна реалност, вие ще започнете да ставате независими. Отделете необходимото време, за да откриете какво е това, което вие искате да създадете в живота си и в новата реалност.

Именно вашата енергия и вашата визия създават новата реалност. Това е нов ден и нова пиеса. Може да създадете това, което изберете от този нов модел и единствено това, което усилва и подхранва най-висшето добро за всички, ще остави отпечатък върху нея. Вашите сили да творите излизат на преден план в идните дни и много скрити таланти и способности ще започнат да се разгръщат. Самата атмосфера е жива и узряла с най-високите потенциали. Вярвайте в себе си!

До следващата седмица ...

АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони