Thursday, March 7, 2013

Многоизмерен океан

Крехко вътрешно същество чрез
 
  Многоизмерен океан
 
 
Публикувано на 20-ти февруари 2013 от Лаура
Просто исках да споделя колко крехки ставаме, когато израстваме по-знаещи и пак израстваме. Състрадание за нашето тяло изглежда е от ключово значение, заедно с добротата към него.

Същото важи и за нашето вътрешно същество. Той се нуждае от доброта и любов, за да съществува.

Аз често наблюдавам в себе си вътрешни промени, в зависимост  от това "кой" присъства в момента. Кой аспект от мен присъства? Дали по-низшето ми обикновено Аз или има по-нежно вътрешно отворено и любящо присъствие?
Дали тичам като обезглавено пиле, което реагира на външни дразнители, като имам пасивна вътрешна страна или аз язда вълната, с любов, разбиране, състрадание към външния свят и моите другари? Просто нещо, което се питам редовно може би.

Лаура Многоизмерен океан

Превод:Helis


Любов и Радост чрез Mногоизмерния океан
 
 
Публикувано на 13-ти февруари, 2013 от Лаура

Здравейте всички!

Получих кратко съобщение от Източника / Висшия Аз вчера вечерта. Посланието ясно гласеше:

"Напълнете дробовете си с въздух, с всички атоми, частици и молекули на този свят. Оставете ги да проникнат във вашето същество, нека проникнат в душата ви. Оставете ги да увеличат присъствието си тук. Нещата изглеждат много, много по-ясни, когато се гледат от горе.

Позволете на тялото си, за да бъдат изпълнено с енергията на Висшата любов. Нека вашето присъствие се разширява и добие обем в тази 3D свят. Разрешете на по-висшестоящите органи и 5-измерни елементи да проникнат през илюзията на 3D, илюзията за отделеност, за самота, за страх.

Нека божествената светлина направлява живота и душата ви през тези трудни времена. "

Аз трябва да кажа, че след това изживяване, аз чувствам себе си в много по-добро място, вътрешно, сега. Всичко изглежда си идва на мястото си, дори и докато спя.


Чиста магия!


Любов и Светлина

Лаура Многоизмерен Океан

Превод:Helis 
 

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони