Tuesday, February 26, 2013

Актуализация на Информацията за Етерното Освобождение

Налице са някои развития зад кулисите, за които най-накрая ми е позволено да говоря.

Съпротивата постигна значителен напредък към повърхността. По принцип цялата област между 0 и 30 метра под повърхността е освободена на физически план. Това означава окончателното разчистване на най-горните нива от всички останали военни подземни бази. Всичко, което по никакъв начин е свързано с някой от черните проекти е напълно изчистено от слоя между 0 и 30 метра под повърхността. Това означава, че Кабала вече не може да използва всякакъв вид на подземни съоръжения за всякакъв вид незаконни цели. Малкото останали подземни съоръжения, които са били използвани от Кабала за техните ритуали и за програмиране на ума са напълно изчистени. Всички подземни складове за оръжие и наркотици или други подземни съоръжения, които са били използвани от Кабала са напълно изчистени. Също така, всички останали подземни хранилища за злато, скъпоценни предмети и артефакти са бяха премахнати от ръцете на Кабала. Сега Кабала може да изпозва само повърхността на планетата за своите действия.

Съпротивата е използвала своята технология, за да изчисти по-голямата част от замърсяването на околната среда в слоя между 0 и 30 метра под повърхността, причинено от дейността на човечеството. Съпротивата също така отстрани повечето от останките от минали войни като оръжия, скелети и кости, които са се натрупвали в продължение на хилядолетия насилсвена дейност от страна на човечеството и бяха котва за отрицателна енергия в продължение на много дълго време.


Съпротивата също така блокира определена технология, чрез която етерните Архонти могат да проявяват техните слуги във физическия план. Всички появявания на Сивите и Рептилите приключи.

Технологията "Черна Кутия" бе отстранена. Сега физическите Архонти трябва да разчитат на окултни ритуали, за да получават информация от етерно ниво чрез някаква форма на канализиране и както всички знаете, канализираната информация може да бъде ненадежден източник.

22 000 агенти на Съпротивата са стигнали до повърхността на планетата в подкрепа на подготовката за окончателното освобождение. Този брой само ще се увеличава с времето.

В този момент, Кабала все още контролира повърхността. Техните основни точки на фокус са контрол на паричния поток около планетата, манипулиране на информацията чрез средствата за масово осведомяване на стадото от овце и чрез дезинформационни агенти за Светлинните Войни и потискане на всички доказателства за живот извън Земята под карантина.

Някои операции на Светлите Сили ще трябва да бъдат предприети преди пада на този контрол и те вече са на място, готови да бъдат активирани в точния момент. Една от тези операции вече е активна и е свързана с Плеядинската флота. Има твърде много неща, които все още трябва да се направят и е много малко вероятно, че Събитието ще се случи преди откриването на портала на 25 май.

Източник: http://2012portal.blogspot.com/

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони