Sunday, March 24, 2013

Седмично послание на Хиларион 24-31 март 2013г.
Възлюбени,

Имаше голямо вливане на по-висши Космически енергии, които наводняваха атмосферата на Земята и тази енергия работи сред цялото Човечество по почистващ начин, което не е приятен процес за онези, които не са били събудени за знанието за случващия се сега еволюционен процес. С или без знание, всеки човек на планетата трябва да премине през процеса, защото той е по цялата планета. Тъй като умствените и емоционалните катаклизми се случват във всяка Душа, случва се и по-голяма осъзнатост и повече адаптиране и приемане трябва да се проведе, и СЕ провежда до голяма степен.

Това е причината, поради която много Служители на Светлината, които извършват тази работа от дълго време и са изчистили енергийните си полета, изпитаха възраждане на тези енергии в себе си. Именно колективното поле на енергийна мисъл-форми от всеки човек по цялата планета е причината за това. Човечеството все още има да учи, че всеки един е отговорен за самите си мисли и че е важно да поеме отговорност за тях. Нашите възлюбени Служители на Светлината доброволно се съгласиха да поемат до известна степен тези енергии отново, за да улеснят процеса на трансмутация по ускорен начин за всички и това сега Се осъществява.

Поради любящата служба на Служителите на Светлината, която те доброволно изпълняваха, светът е в много по-добро и по-стабилно състояние, отколкото беше възможно преди няколко месеца. Въпреки че повечето от вас не си спомнят съзнателно това съглашение, което беше направено в по-високите измерения, знайте, че то беше осъществено с цел облекчаване на потенциала за по-голямо страдание във вътрешните нива на всеки човек на планетата и така, ние ви молим да не мислите, че деградирате в развитието си, защото това не е така. Всички вие правите голям напредък в личната си духовна еволюция и развитие. Всичко е на място и полето на неограничен потенциал е широко отворено за всеки човек на вашата планета.

Такъв е пътят на всеки един от вас, които избрахте да се въплътите на тази красива планета. Вашите индивидуални сърца и енергийни полета излъчват голяма Светлина, която поддържа колективно по-голямо поле, а това помага по много начини. В предстоящите дни, много от вас ще започнат да научават това в пробуждащото се ваше съзнание и това ще улесни още по-голям еволюционен скок напред за всички на Земята и всъщност за самата Земя. Много полезни промени се и ще продължат да се случват като поддържате това енергийно пространство за най-доброто на всички. Молим ви да продължите да поддържате това колективно поле Светлина, тъй като се случват тези многобройни промени, защото това е изключително необходимо, за да се внесе и да се закотви повече Светлина на планетата.

Ние работим заедно за общото добро и напредваме всеки ден. Молим ви да приемете възможността, че Вие сте съ-творец на тези промени, защото като правите това, собствената ви сила расте и се разширява и това ще създаде по-голямо разрастване на съзнанието във всички. Вашата сила е благоприятна сила, която помага на другите да получат пространството да се събудят и да започнат да поемат управлението над собствените си човешки операционни системи и съзнание и като правят това, полето на по-големи възможности се разширява още повече, тъй като тяхната Светлина е прибавена към него. Изпълнени сме с радост като гледаме то да се разгръща и прибавяме собствената си Светлина към вашите усилия.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони