Wednesday, March 13, 2013

Имплантните Полусфери и активността на Галактическото Централно Слънце

Светлите сили постигнаха голям прогрес в работата си върху нефизическите планове напоследък. Те ускориха почистването на тези реалности от нефизически негативни същности, като ги извеждат от всички области на земната повърхност , с изключение на така наречените имплантни полукълба.

Имплантните полусфери са структури с изкривени пространствено-времеви характеристики около етерните импланти. Всеки индивид, инкарниран на Земята, е получил етерен имплант от Архонтите точно преди раждането си – така нареченото „було на забравата”. Тези етерични импланти са в действителност многоизмерни черни дупки, съдържащи неправилна (нехармонична) материя с изкривени квантови колебания. Всяко човешко същество притежава три от тези импланти и те създават доста устойчива структура, позволяваща вмешателство и поддържаща съзнанието на индивида в рамките на Матрицата. Тези смущения създават енергийното поле на аномално изкривена пространство-времева конструкция около имплантите с радиус от около 100 метра, с три импланта в центъра. Това енергийно поле беше сферично до скоро. През последния месец силите на Светлината успяха да отделят долната част на енергийната сфера, намираща се под повърхността при всеки човек и да я отпратят към повърхността на планетата, при което остана само горната имплантна полусфера. Когато много хора се съберат заедно близо един до друг, имплантните полусфери се съединяват и създават цялостно изкривено поле. Това е основната причина, поради която енергийното поле в големите градове обикновено не е от най-приятните.

Тези импланти полукълба изглеждат така:През последната седмица, силите на Светлината изведоха много нефизически негативни същности от различни места до имплантните полусфери. За сега, тези импланти полукълба са единственото място, където те са на относително безопасно място. Увеличаващото се количество светлина притиска останала тъмнина. Вие сте способни да усещате този натиск като силна умора и изтощеност на физическото тяло, което преживява интензивна трансформация. Много хора също усетиха енергийни атаки от страна на негативните същности и болки в областта на главата от увеличената имплатна дейност. Всичко това ще бъде по-леко и балансирано от сега нататък.

Най-сигурното място за негативните нефизически същности да се скрият е в сектора на нашето имплантно поле, което отговаря за травмите и мъчителните преживявания. Когато ние преживеем травма, ние излизаме от тялото си и това е моментът, в който обикновено нефизическите негативни същности се закачат за нашето енергийно поле. Понеже травмата обикновено бива подтисната, ние не осъзнаваме наличието на тези същности и те могат да продължат плана си несмущавани. Това е причината, поради която Архонтите са създали травма-базираното мозъчно програмиране.

Досега съществуването на имплантна сфера (полусфера) беше една от най-големите тайни на Архонтите и причина за тяхната самоувереност през последните 25 хиляди години. Тази връзка се освобождава сега, заради огромната активност на Централното Галактическо Слънце, което ще продължи да разтваря имплатните човешки полусфери. Когато те бъдат изцяло дезинтегрирани, това ще бъде една от най-големите победи на Светлината за последните 25 хиляди години.

Централното Галактическо Слънце бавно започна да повишава своята активност през месец Март. Кометата Панстарс е космическият ускорител, който ще свърже съзнанието на населението на повърхността на Земята с тази енергийност на Централното Слънце. Кометата ще направи удивително шоу на нощното небе през следващите няколко дни:

http://beforeitsnews.com/space/2013/02/the-year-of-the-comets-three-reasons-why-2013-could-be-the-best-ever-2454732.html

Активността на Централното Галактическо Слънце ще се увеличи драстично след активирането на портала на 25 Май и ще бъде изключително висока през Юни, Юли и Август. Това ще бъде времевият период, през който силите на Светлината ще направят голям прогрес в работата по дезинтегриране имплатните полусфери на хората. Не е възможно да се предскаже величината на прогреса по изчистването на имплантните полусфери в детайли, защото точната структура на аномалията им не е разбрана добре все още.

Повишената активност на Галактическият Център е директна последица от преминаването на междузвезден облак, с името Г2, в близост до Галактическият Център през лятото на тази година:

http://starburstfound.org/superwaveblog/?p=246Преминаването на Г2 в близост до Галактическият Център няма да предизвика Галактическо Цунами, нито глобални вълнения по крайбрежията както предполагат и се опасяват хората. Няма да има „горещ Юпитер”, звезда в този облак, нито галактическа супервълна. Независимо от това, Галактическата Конфедерация притежава сканираща технология, с която може да предпази екосистемите на повърхността на планетата и също да стабилизира тектоничните плочи. Няма да има драстичен катаклизъм, но определено силните присъстващи енергии ще продължат да изчистват тъмнината, докато последният Рептилианец напусне планетата.

Източник: http://2012portal.blogspot.com/Превод за Самосъзнание.com | Мира Андреева


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони