Friday, June 26, 2015

Bulgarian -- СаЛуСа – 26 юни 2015г.







За онези от вас, които следят  новите послания, настоящите времена показаха, че се случват много неща. Вие без съмнение ще сте наясно, че тъмните сили са следени отблизо, за да се гарантира, че не могат да продължат с плана си за световно господство. Всъщност действията им са ограничавани по начини , които ще гарантират, че те повече не могат да пречат на плана за вашата свобода. Ние от наша страна можем да потвърдим, че промените се ускоряват и е постигнат голям напредък. Без съмнение много скоро ще научите за основните събития, които ще ви отведат в Новата Епоха чрез изпълнението на някои обещания, които вече са дадени.



Ние бихме ви насърчили да се придържате здраво към пътя си на Светлината и да не позволявате на външните дейности да ви разсейват. Предстоят трудни времена, но те ще са за кратко и накрая ще стане съвсем ясно в каква посока се отправяте. Бъдете сигурни, че ние напълно очаквахме проблемите, които ще възникнат, и предприемаме стъпки да ги преодолеем или най-малкото да намалим ефекта им. Ние не искаме да не обръщате внимание на случващите се събития, но ще ви кажем, че всичко се движи в съответствие с плана ни за вашето спасение. Така че много очаквани промени са в готовност да ви бъдат представени, но както ви информирахме при много случаи, моментът трябва да е подходящ, за да може нещата да се придвижат безпрепятствено.



Гледайки назад към края на 2012, знаем, че все още някои от вас не могат да изоставят разочарованието си, че не стана това, което очаквахте. И все пак, надяваме се, че ще се съгласите , че бяха положени основите за случването на промени , които станаха впоследствие. Без съмнение вибрациите се издигат и повече души се пробуждат за истинската си същност и са в състояние да разберат как са били манипулирани и заблуждавани. Светлината се излива върху Земята и повишава вибрациите и няма връщане назад към „старите дни”,които завинаги ще си отидат, тъй като нямат място в по-висшите вибрации.



Бъдещето е златно и пази много, много изненади , които Бог приготви за вас. Бог е Любов и хората, които не разбират, обвиняват Бог за нещастията си. Именно самите вие сте тези, които начертават съдбата си и определят чрез действията си от какъв тип опити се нуждаете, за да се извисите отново. И все пак Бог е винаги с вас и никога не оттегля Любовта, която винаги присъства. Служителите Му, като Ангелското Кралство, придвижват плана, който ще ви освободи от хватката на негативните вибрации. Те също ви напътстват, за да се гарантира, че следвате жизнения си договор, с който сте се съгласили , тъй като той ви позволява устойчив напредък.



Скъпи души, имате много да учите за живота извън Земята. Вашата Вселена от много измерения изобилства от живот и в много случаи той прилича на вашия собствен. Въпреки това вие бяхте държани в мрак относно истинската си същност и цел, за да изпитате третото измерение. Това не е естественото ви измерение, ето защо сега вие излизате от него в по-висшите вибрации, в които тъмните сили не могат да влязат. Вие без съмнение ще осъществите това и като го направите , ще живеете, както е планирано, в щастие, свобода и абсолютен мир. След като станете Галактическо Същество , свободно и способно да пътува по своя воля, животът ви ще придобие ново значение. Само вие можете да промените бъдещето си, така че следвайте внимателно мечтите си и знайте, че за вас е отворена всяка възможност.



Както бихте казали „ вижда се краят на пътя”, даже докато се приготвяте за него, новият път се отваря , за да разкрие обещанията на Нова Епоха. В това отношение ще бъдете направлявани и поставени на път, който ще сбъдне всички онези обещания, които ви бяха дадени. Ние ще сме в състояние открито да посещавае Земята и даже да ви взимаме на пътувания из Слънчевата ви Система. Къде точно ще зависи от вашия план за бъдещо просветление и в този смисъл Водачите ви ще са на разположение, за да ви съветват.Скоро ще забравите травмите и разочарованията на някои земни опити, знаейки , че те са ви дали широк мироглед, който ви позволява да се справите с всички опити.



Ние сме по-близо до вас отвсякога и след много години контакт с вас, знайте, че ще приемете и ще ни приветствате като ваши Братя и Сестри. В миналото дойдохте от различни звездни системи, а това означава, че сте ни срещали преди еони от време. Имайте предвид, че в по-висшите вибрации продължителността на живота ви е много по-голяма от сега. Също така, когато завършите опита си в едно тяло, вие буквално можете да стъпите в ново тяло. Поне „смърт”, както я познавате, не настъпва, а само настъпват обикновени промени , които не водят до стареене, както сте свикнали да изпитвате. Раждането, както се казва, също е различно и вие не се налага да преминавате през етапите , които познавате като „бебе”.



Аз съм СаЛуСа от Сириус и ще потвърдя, че всичко е в „Сега” и ще сте в състояние да се връщате назад и даже напред, за да удовлетворите желанието си за опит. Всъщност вие ще свикнете лесно с промените, защото реално те не са нови за вас. Въпреки това ще е вълнуващо да узнаеш за познати неща и не на последно място отново да срещнеш души, които вече са ви добре познати и може да са присъствали в много ваши земни животи. Даже ако само помислите за броя силни връзки, които сте постигнали през многото си животи, ще осъзнаете, че доста души очакват с нетърпение възможността да се срещнат отново с вас.



Въпреки това вие все още имате да вършите работа на Земята и концентрацията ви трябва да се поддържа фокусирана върху задачите ви. Всяка душа, на която сега можете да помогнете да се „пробуди”, ще оцени помощта ви, но мнозина не са в състояние да освободят привързаността си към по-ниските вибрации. И все пак, когато те са във връзка с информацията, това ще им помогне да се извисят, то може да доведе до пробуждане.



Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси




 SaLuSa Languages


Превод:Tauno


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони