Tuesday, June 30, 2015

Bulgarian -- Послание на Хиларион 28 юни – 6 септември 2015г.

Съобщение от Марлен :
Марлен се оттегля за неопределено време от ченълинг и всички уебсайтове, за да си почине, да се лекува, центрира, преоцени и да завърши някои проекти, които се нуждаят от завършване. Нека всички вие да имате чудесни юли и август!

Възлюбени,



Тъй като животът на планетата продължава да еволюира и да се разширява, мнозина са призовани да се синхронизират с целта на точно това свое въплъщение. На всяка личност подобава да търси отговорите в себе си; за разгръщането на тази предопределена служба на Божествения план и съзнателно и с намерение да се синхронизира с нея всеки ден. Когато правите това , започват да се случват събития, които сякаш са Божествено насочени. За това ще има още информация, която ще дойде при вас чрез различни източници като привличане на хора към вашето внимание и сфера на влияние, които резонират с целта на душата ви, и могат да ви окажат съдействие, което да ви помогне да стъпите на истинския си път. До вашето знание ще бъде доведена информация под форма на книги, уебсайтове и хора , които ще ви помогнат да си спомните работата за вършене , за която сте дошли тук. Сега се отваряте за най-висшия си потенциал, стъпка по стъпка, за да не се претоварите и да не прегорите. Пътят ви трябва да ви се струва добър.



На хоризонта има нова зора, време на пълноценни и положителни опити, които помагат за спояването на връзки, които ще са ви от полза в бъдеще. Когато се сблъскате със ситуация, която не сте предвидили и която изисква да направите избор и да решите и това ви претоварва, не бързайте да се впускате в действие, а изчакайте за знаци, които ще ви насочат към най-висшия резултат. Отделете време, за да сте навън и да се отпуснете, да играете, да се смеете и просто да сте. Когато правите това, вие силно се обновявате и се възстановява равновесието. Това води до по-голяма яснота във всички ситуации и събития, с които се срещате и ще сте в по-голяма връзка със своята същност и с това, което за вас е правилно да направите. Другите около вас имат да следват собствените си пътища и това трябва да се уважава и цени. Вярно е, че Всички са ЕДНО;обаче всяка личност е уникална искра от Божественото и има своя цел. Те трябва да позволят на Божественото да изрази и да прояви чрез тях по начин, който за тях е усилващ и извисяващ. По този начин се служи на всички.



Сега вие започвате да встъпвате в личната си сила. Вие извършихте повечето работа по изчистване на стари мисъл-форми и начини на съществуване, които не обслужват пътя, който избрахте, и ги освободихте. Сега сте като празен съд, който вселената се стреми да напълни чрез възможности и срещи, които са повече синхронизирани с истинския призив на душата ви. Подобното започва да привлича подобно – онези, които резонират със същата честота и цел. В живота ви ще дойдат хора чрез случайна среща, чрез планирани споразумения, чрез дейности на групи души. В живота ви ще има чудеса на моменти, защото когато човек е напълно синхронизиран с божествената си същност и следва насоките и , много по-често се случва проявление на мечтите и желанията му с лекота и грация, които се усещат естествено и хармонично.



Вие изградихте здрава основа и сега никой и нищо не може да ви отклони от истинската ви цел и това е както трябва да бъде. В по-висшите реалности действа работата на божествената воля и всяка душа е уведомена за ролята си във външното нейно проявление. Не се съмнявайте във вашата роля в това , а по-скоро вярвайте, че всичко е както е предначертано и следвайте вътрешното си напътствие относно  това какво да правите. Нека се изпълни Божествената воля в и чрез вас. Бъдете наясно с факта, че божествената воя за живота ви през вековете беше и винаги е вие да изпитвате даровете и красотата , които са на разположение в съ-творене във всичките му дейности. Вземете даровете, които ви се предлагат с пълна увереност, че това е във ваш най-висш и най-добър интерес. Синхронизирайте сърцето си с извора на любовта и изобилието на вселената и пийте дълбоко от него.



Помнете, че колкото по-дълбоко пускате корени в Земята, толкова по-високи ще израснете. Позволете на нежната си душа да се разшири във всичко, което сте желали. Бъдете невероятната искряща звезда в сърцето на Безкрайното. Бъдете бокалът на чиста светлина, преливаща със слава и благодат. Пийте от нектара на радост, която тече към вас от божествената ви същност. Вътрешното разширение на божествената ви природа във вас ще изисква физическо действие в следващите стъпки на благословеното ви пътуване. Останете в синхрон със съвършенството на всичко живо. Когато отделяте време за творчество, това е сякаш да отделите време за молитва, това е дейност, която обединява видимото и невидимото, познатото и непознатото. Вие сте достойни заради времето, което ви трябва, за да създадете това, което чувствате, че сте призовани да създадете.



До скоро...

АЗ СЪМ Хиларион



Канализирано чрез : ©2009-2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and all live website links are included.  

Thank you for including the above website link when posting this message.











Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони