Friday, June 19, 2015

Сбогом на оръжията

Кажете сбогом на оръжията!
Този житен кръг е открит на 15 юни 2015 г. в Newton Barrow, Stoford, Wiltshire, Англия.

Повече информация и снимки са публикувани тук:
http://www.cropcircleconnector.com/2015/newton/newton2015a.html
 
Според мен на пиктограмата са изобразени следните елементи:

1  - върхове на копия
2 и 3  - двете половини на щит, който е счупен по средата
4 и 5 - двете половини на щит, който е счупен по средата
6 и 7 – дръжката на шпага, самата шпага продължава към центъра на кръга
8 и 9 – пясъчен часовник
 Посланието на този житен кръг е:
Кажете “Сбогом на оръжията”!
”Заровете томахавката на войната!”
 Не случайно за място на този житен кръг е избран Newton Barrow. Едното от значенията на английската дума “barrow” е “гробна могила”.  
 Създателите на този житен кръг ни призовават да спрем да воюваме помежду си, да търсим мирни начини за решаване на конфликтите между нас. Не случайно са избрали и тези средновековни оръжия – копия, щитове, шпаги. По този начин очевидно искат да ни кажат, че се държим като хора от Средновековието.
 С пясъчния часовник искат да ни кажат, че времето на тези начини за решаване на проблеми е изтекло, това са много остарели методи.
 Не случайно е избрана и тази тематика точно сега. По календара на маите Цолкин, сега сме в Белия замък, който започна на 26 май и продължава до 16 юли 2015. Белият замък е вторият замък в Цолкин и е посветен на развитието на Жълтия Воин (Изследване, Интелект, Безстрашие).
Този житен кръг отново е посветен на тематиката за Жълтия Воин, за Белия замък, за Белия Съединител на световете и пр., която започна в предишни житни кръгове. Повече можете да прочетете тук:

- Житен кръг, открит в Италия на 7 юни 2015 в Pontecurone, Alessandria, Италия:

 - Житен кръг от 11 юни 2015 в Rauwiller, близо до Sarrebourg, Alsace Bossue, Франция:
http://lucecita.blog.bg/novini/2015/06/14/za-jitniia-kryg-ot-11-iuni-2015-franciia.1368978
 - Житен кръг, открит на 30 май 2015 г. във Fox Ground Down, близо до Blandford Forum, Dorset, Англия:
http://lucecita.blog.bg/novini/2015/06/10/tylkuvanie-za-jitniia-kryg-ot-30-mai-2015-v-angliia.1367761
 Страница “Календарът на маите и житни кръгове”:
https://www.facebook.com/cropcirclesbg
 Сайтове за календара на маите:

http://www.pan-bg.com/
Лусесита

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони