Tuesday, June 16, 2015

Bulgarian -- ОТВАРЯНЕТО НА СЕДЕМТЕ ПЕЧАТА НА БОЖЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ - 2

Как да активираме чакрите в тялото

Послание на Архангел Михаил
Чрез Рона Хърман
За да ви помогнем повече във възстановяването на пълната и точна връзка с вашите духовни ръководители, ангелски помощници и вашето Духовно Семейство, с което заедно трябва да се придвижвате във Висшите Сфери на съзнанието, ние ви предлагаме следното упражнение:Направете няколко дълбоки вдишвания, съсредоточете съзнанието си дълбоко в Свещеното си сърце. Представете си /независимо от това, което чувствате/, че Същността на Душата ви се намира вътре в Сферата на Светлината, преминавате през портал, разположен на задната страна на вашето Свещено Сърце. Вие бързо ще се преместите в Петото Измерение в новата Пирамида на Светлината, която беше специално разработена като място на срещата с вашите Души приятели и спътници, с които заедно преминавате в съвършените честоти на Висшите Сфери. Преместете се в това Свещено пространство и заемете своето място зад кръглата кристална маса. В това време огледайте стаята и обърнете внимание, че тези, с които трябва да общувате и работите, също седят на кристални столове около масата. Отделете време, за да разпознаете тези, които се намират заедно с вас във вашата Пирамида. С времето ще бъдат добавяни нови хора и вашата Пирамида на Светлината ще се разширява, за да ги вмести всички.Както и във всички други Пирамиди на Светлината от Висшите Измерения, над центъра на кристалната маса, под върха на Пирамидата, се намира чист кварцов кристал, с два заострени върха. От гигантския кристал по цялата стая се разпръскват светещи мълниеносни искри. Това е разредената Същност на Висшия Създател и нашия Бог Отец / Майка – Адамантовите Частици на Божествената Светлина. Под масата се намира фонтан с блестящ Виолетов Пламък, който обхваща цялата стая, преобразувайки всяка несъгласувана енергия, която сте пренесли на това място, за да изчисти и да освободи всичко. Често идвайте на това Свещено Място, за да укрепите своите отношения и връзка с Духовното ви Семейство на Светлината.

Aз съм Божествената СветлинаКажете си: „Аз възстановявам своето неотменно божествено право и връзка със своето Висше Аз, със своето Семейство на Душата и всички същества на Светлината, с които ми предстои да работя и да общувам, за да получа достъп до космическата мъдрост и истината, която трябва да поема, и която трябва да споделя. Тук и сега аз възстановявам своето самомайсторство и всички качества, дарове, добродетели и свойства на своето Божествено Аз. Аз искам да бъда личен жив пример на Любовта, Хармонията, Изобилието и Радостта.


Аз съм Божествената Любов, аз съм Божествената Светлина, аз съм Божествената Воля, аз съм действената Божествена Мъдрост. Нека бъде така! Това съм Аз! Аз съм това!”

Смели мои герои, тъй като процесът на Възнесението се ускорява, сега е по-важно от всякога, да използвате колкото се може повече и по-добри практики на преобразованията. Те могат да се окажат много простички; но по-горе посочените упражнения / медитации са мощни инструменти, които помагат да се освободите от старите вибрационни модели и да помогнете на вашето завръщане към упълномощеното състояние на дуалността вътре във физическия ви съд така, че вашата Песен на Душата / Енергийният ви Подпис да стане прекрасна, хармонична симфония от огромна важност и сила.Ние се стремим да ви дадем необходимите инструменти и цялата възможна информация, която да ви помага по Пътя на Освещаването. Но вие трябва да поемете отговорността за своето завръщане към Самосъвършенството. Ние сме до вас, за да ви помагаме, тъй като възстановявате своя законен статут на Духовни Същества, изпълняващи Божествената мисия за нашия Бог Отец/Майка. Приветстваме ви за вашата храброст. Безкрайно ви обичаме.Аз съм Архангел Михаил.Превод: Селена | Самосъзнание.com


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони